Kjøreplater

Markedets største produktportefølje

Multiarenas ulike kjøreplatesystemer imøtekommer et voksende marked for ulike typer kjøreplater med et bredt spekter av løsninger!

Fra vår allerede brede portefølje av mobile gulv som kan egne seg for å lage midlertidige kjøresoner over slett terreng, så utfyller DuraDeck Mats, Signa Road Mats og MegaDeck Rig Mats entreprenørmarkedet med kjempesterke kjøreplater også til bruk for veientreprenører og landskapsentreprenører. 

Multiarenas portefølje gir et ideelt grunnlag for enhver anleggsplass. Det være seg for enkeltmannsbedriften med minigraver, anleggsgartneren, eller for et nasjonalt eller internasjonalt konsern med flere forretningsområder! 

Multiarena har løsninger for kjøreplater med vektbærende kapasitet på opptil 600 psi (42,18 kg/cm2).
 Disse platesystemene kan danne en midlertidig vei, en midlertidig parkeringsplass, eller en stabil arbeidsplattform for de tyngste kranene og anleggsmidlene.

Produktene av HDPE med høy tetthet, inneholder spesialiserte fyllstoffer som gjør kjøreplatene veldig sterke. UV og anti-statiske tilsetningsstoffer sikrer at disse komposittplatene tåler tunge konstruksjoner og kjøretøy og gis lang levetid. Multiarenas kjøreplater kan enkelt vaskes, lagres og sendes til neste anleggsplass. Platene kan brukes år etter år og gir en god avkastning på investeringen.

Leie eller kjøp? Be om tilbud!

Bruksområder

Produkter

SignaRoad

Kraftige kjøreplater som tåler tunge kjøretøy og mye belastning!

MegaDeck

Støtter de aller tyngste belastningene over det tøffeste terrenget i de mest utfordrende omgivelsene.

DuraDeck

Sterk mobil vei for adkomst og transport. Formes etter terreng og tåler tunge kjøretøy.

ArmorDeck

Førsteklasses system for bygging av adkomstvei på flate og planerte arealer.