Kjøreplater

Kjøreplater: Den ultimate løsningen for å beskytte underlaget og redusere kostnader

Våre "Kjøreplate" produkter

Signaroad

Kraftige kjøreplater som tåler tunge kjøretøy og mye belastning


MegaDeck

Støtter de aller tyngste belastningene over det tøffeste terrenget i de mest utfordrende omgivelsene.

DuraDeck

Sterk mobil vei for adkomst og transport. Formes etter terrenget og tåler tunge kjøretøy.

ArmorDeck

Kraftige kjøreplater som tåler tunge kjøretøy og mye belastning

Kjøreplater i fra Multiarena - Markedets største produktportefølje.

Ledende leverandør av kjøreplater / kjørematter med kraftfulle løsninger for entreprenørmarkedet

Multiarena tilbyr ulike systemer for kjøreplater som imøtekommer et voksende marked for varierende typer beskyttelsesplater med et bredt spekter av løsninger!

Selskapets brede portefølje av mobile gulv kan egne seg for å lage midlertidige kjøresoner over sårbart terreng. DuraDeck kjøreplater/kjørematter, Signa Road terrengbeskyttelsesmatter og MegaDeck riggmatter utfyller entreprenørmarkedet med kjempesterke plater til bruk for vei -og landskapsentreprenører.

Enten det er for enkeltmannsbedriften med minigraver, anleggsgartneren, eller for et nasjonalt eller internasjonalt konsern med flere forretningsområder, gir vår portefølje et ideelt grunnlag for enhver anleggsplass!

En uunnværlig ressurs for stabilitet og beskyttelse av underlaget

Fra bygg og anlegg til event- og festivalarrangementer, fungerer kjøreplatene som et robust underlag for tunge maskiner som bl.a gravemaskiner, lastebiler, trailere, dumpere og lifter. Samtidig bidrar de til å beskytte det underliggende terrenget fra skader og spor etter kjøretøyene.

Disse platene kan være spesielt nyttige i konstruksjons- eller anleggsområder hvor det kan være ujevnt terreng, myr eller andre utfordrende forhold. Ved å fordele vekten av kjøretøy og utstyr over et større område, beskytter platene brostein, skiferheller, kabler, gulv, asfalt og andre overflater. Med kjøreplater kan du enkelt utføre arbeid i hager, grøntområder og i urørt natur uten å etterlate deg spor.

Redusering av kostnader med kjøreplater

Investerer man i våre kjøreplater, vil dette bidra til en betydelig kostnadsbesparelse i forhold til potensielle reparasjoner og vedlikehold av både underlag og maskinpark. Er tidsbesparende mot å etablere tradisjonelle veier. Skader på underlaget som følge av tungt kjøretøy eller anleggsmaskiner kan resultere i betydelige utgifter. Disse kostnadene kan være relatert til både retting av terreng og erstatning av skadet materiale som brostein, skiferheller, asfalt og lignende.

De største kjøreplatesystemene har både et innebygd vektfordelingssystem, samt et låsesystem som ikke gir svikt i skjøter. Ved å legge kjøreplater på underlaget, fordeles vekten av de tunge kjøretøyene eller maskinene jevnt over et større område. Dette minimerer sannsynligheten for at underlaget vil bli skadet, og dermed unngås de kostnadene som er forbundet med å reparere slike skader. Platene gir altså en form for forsikring mot uforutsette utgifter knyttet til reparasjoner og vedlikehold.

Med Multiarena’s løsninger får du kjøreplater i HDPE plast med vektbærende kapasitet på opptil 600 psi (42,18 kg/cm2). Disse platesystemene kan danne en midlertidig vei, en midlertidig parkeringsplass, en helikopterlandingsplass,  en stabil arbeidsplattform for de tyngste kranene og anleggsmidlene med mer. Kan også etableres på både myr og snø.

Produktene av HDPE med høy tetthet, inneholder spesialiserte fyllstoffer som gjør kjøreplatene veldig sterke. UV og anti-statiske tilsetningsstoffer sikrer at disse komposittplatene tåler tunge konstruksjoner og kjøretøy og gis lang levetid. Multiarenas kjøreplater er uv-bestandige, kan enkelt vaskes, lagres og sendes til neste anleggsplass. Platene kan brukes år etter år og gir en god avkastning på investeringen.

I det krevende nordiske terrenget og under tøffe værforhold, bør disse robuste beskyttelsesplatene være en uunnværlig del av ethvert byggeprosjekt. De er laget med formål om å beskytte sårbar mark og underlag, og sikre at tunge kjøretøy kan bevege seg trygt og effektivt. Hvis du er på utkikk etter en pålitelig leverandør av kjøreplater til salgs eller utleie, har du kommet til rett sted. Vi har lang erfaring i bransjen og tilbyr et bredt utvalg av kjøreplater til ethvert behov og til konkurransedyktige priser.

Bildekavalkade:

Leie eller kjøp? Be om tilbud!

Bruksområder

Fordeler

Spørsmål og svar

Multiarena har et bredt utvalg av kjøreplater og kjørematter for midlertidige anlegg, parkeringsplasser og eventområder. I sortimentet finner du DuraDeck Mats, Signa Road Mats, MegaDeck Rig Mats og mobile gulv, alle spesialdesignet for å beskytte sårbare områder som plener, parker, hageanlegg, våtmarksområder og strandsone. Disse slitesterke produktene tåler tung trafikk og tøffe værforhold, og er enkle å montere og demontere. Skreddersydde løsninger er tilgjengelige for å møte dine spesifikke krav, slik at vi kan finne den beste tilpasningen for prosjektet ditt.

Kjøreplatene er laget av HDPE med høy tetthet og inneholder spesialiserte fyllstoffer for å gi styrke og holdbarhet.

Beskyttelsesplatene kan brukes til å lage en midlertidig vei, parkeringsplass eller arbeidsplattform for de tyngste kranene og anleggsmidlene slik at man unngår skade på underlaget.

Multiarenas beskyttelsesplater har vektbærende kapasitet på opptil 600 psi (42,18 kg/cm2).

Ja, de er enkle å vaske, lagre og transportere til neste anleggsplass.

Videoer