DuraDeck®

DuraDeck kjøreplater

DuraDeck er solide kjøreplater, i herdet plastmateriale, med unike egenskaper. Platene, som tåler en statisk trykkvekt på inntil 80 tonn, leveres i en standarddimensjon på 122cm*244cm*1,5cm, og har en egenvekt på kun 39 kg.

Foruten stor styrke, er DuraDeck værbestandige og tåler ekstrem kulde og varme. DuraDeck er testet for +/- 40 grader celcius, uten å forringe sin bæreevne. 

DuraDeck-platene er meget slitesterke og utviklet for gjentatt bruk. Mattene splintrer ikke, sprekker ikke, og revner ikke. DuraDeck kjøreplater er solide og fleksible.

Duradeckplater er kjemiske- og værmotstandige og inneholder UV-tilsetningsstoffer som forebygger skade og forringelse fra eksponering av sollys.

DuraDeck leveres deg med hele 7 års garanti

Økt fremkommelighet, og solid grunnbeskyttelse

Eksempler på underlag, hvor Multiarenas kjøreplater vil gjøre jobben sin godt, kan være:

  • Plener, parker, hageanlegg
  • Idrettsarenaer og sportshaller
  • Asfalt, brostein, sand, grus
  • Strandsoner
  • Barmarksområder og nasjonalparker
  • Skogsmark, torv og myr

DuraDecks holdbarhet

Alle Duradeck mattene er produsert i meget høy standard. Det benyttes supersterk høytetthets polyetylenplast (Virgin HDPE) i hver plate, og de er konstruert i en og samme støpeprosess. 

Det er ikke noen svake flekker å bryte, flise, eller separere.

Konstruksjonen motvirker brudd, oppflising og oppsprekking.

DuraDeck har en overlegen kvalitet i forhold til kjøreplater som kan se helt identiske ut for kjøper, men som kan være produsert av resirkulert materiale. Aller svakest er de produkter som benytter seg av ulike typer resirkulert plast; hvor disse plastmolekylene ikke er fullt ut kompatible med hverandre i støpeprosessen, og som dermed gir seg utslag i brekksoner der ulike plastmolekyler er sammenstøtende. 

DuraDeck på våt mark

Det anbefales at det legges ut et sammenhengende areale av kjøreplater, der det benyttes forsterkningsjern. Hver matte har prefabrikerte hull, som gjør seriekobling enkelt, både i lengde- og bredderetning. Det er ikke nødvendig å bruke verktøy. Resultatet er en sammenhengende, solid kjørebane eller arbeidsplattform.

Hvor mye du kan belaste platene vil alltid være avhengig av underlagets konsistens.

Leie eller kjøp? Be om tilbud!

Signature fordeler

Produktguide

DD1 - Grov / Grov

Den dobbeltsidige grove overflatestrukturen passer for tungt utstyr og vanskelige forhold. Et grovt rillemønster mot bakken, vil medføre at platene graver seg noe ned i bakken ved belastning. Dette gir et ekstra feste.

Det grove rillemønsteret på andre siden gir hjul og belter et ekstra godt gripemønster. DD1 er derfor velegnet i kupert terreng, i skråninger, og gir også ekstra trygghet der kjøreplatene skal benyttes i kuldegrader.

Benytt også våre DuraLink™ fester, som forbinder platene til hverandre, og således forhindrer at platene sklir fra hverandre under arbeidsoperasjonen.

DD2 - Grov / Knudrete

DD2 har det grove rillemønsteret på den ene siden. Mønsteret gir et ekstra godt feste for hjul og belter.

Samtidig har DD2 en knudrete flate. Hvis denne flaten legges ned, så vil ikke mønsteret grave seg ned i marken, men likevel gi et relativt godt feste under arbeidsoperasjonen. Du kan videre forsterke arbeidsarealet og stabiliteten i installasjonen ved å benytte Multiarenas koblingskroker, som binder kjøreplatene sammen.

DD3 - Knudrete / Glatt

DD3 har et knudrete mønster på ene siden, mens andre siden er glatt.

Det knudrete mønsteret er velegnet for lett transport, uten de røffeste krav til feste.

Samtidig er det knudrete mønsteret å foretrekke for all type menneskelig ferdsel, i og med at arbeidssko og annet fottøy får et godt feste. Mønsteret egner seg derfor i særlig grad ved menneskelige arbeidsoperasjoner utendørs, der man skal ferdes i vær og vind. Eksempler kan være bygg- og anleggsbransjen, hvor platene med fordel kan erstatte bruken av kryssfiner!

Den glatte undersiden imøtekommer krav om nullslitasje på underlaget. 

DD4 - Grov / Glatt

DD4 kommer med et grovt rillemønster på den ene siden og en glatt overflate på den andre. 

DD4 kan eksempelvis egne seg godt der man har krav til godt feste mot underlaget ved å legge den knudrete siden ned, og hvor man ønsker en moderat friksjon for den aktivitet som er planlagt. Et slikt eksempel kan for eksempel være en midlertidig go-cart bane i terreng. 

Bildegalleri

Video