Multiarena Mini

Multiarena Mini

Multiarena Mini - En aktivitetsbinge for de minste

«Multiarena Mini» er en binge som er beregnet for de minste barna, og passer eksempelvis godt i barnehager. Banen er 14,6m lang og har en bredde på 4,87m. Sportsbingen gir deg en rekke flerbruksmuligheter. Rundt banen settes opp et rimelig vant.

«Multiarena Mini» for skøyter og lek på isen året rundt:

«Multiarena Mini» kan for eksempel være en isbinge, hvor man da benytter syntetiske ispaneler. Multiarena kan da også levere ønsket tilbehør som skøyter. Vanlige skøyter kan benyttes, men om ønskelig kan det også anskaffes spesifikke stabiliseringsskøyter for barn. Barn kan også ha både nytte og glede av å kunne støtte seg til våre pingviner, pandaer og bjørner.

Man må regne med noen fall når man er ute på den syntetiske isflaten, og hjelmer må anskaffes til alle barna.

En kreativ barnehage kan også pynte omkring til ulike årstider og begivenheter, slik man eksempelvis kan se i det tilhørende fotoarkivet at en av våre kunder har gjort til jul.

Man vil måtte legge til rette for godt vedlikehold av banen. For at banen alltid skal være glatt, så er det viktig at den rengjøres før bruk. På sommerstid kan man gjerne lage en åpning i vantet, og høyttrykksvaske den syntetiske isbanen. Vi anbefaler imidlertid at man skaffer seg en rengjøringsmaskin med roterende børster og oppsug, som også ved behov kan benytte vann og såpe.

«Multiarena MINI» som midlertidig plaske- og svømmebasseng:

Multiarena AS kan også tilby en robust og vanntett beskyttelsesduk av typen GymShield. Duken kan både benyttes for å unngå at banen blir skitten i perioder hvor den måtte ligge ubrukt. Men, om ønskelig kan også duken benyttes for å samle vann. På noen sommerdager kan man da gjøre om «Multiarena Mini» til et naturlig plaske- og svømmebasseng.

«Multiarena MINI» som midlertidig naturisbane deler av året:

Vanntette duken av typen GymShield gjør også at man i «Multiarena Mini» kan samle vann som fryser til is, slik at man over en periode i vinterhalvåret får en naturisbane.

«Multiarena MINI» som midlertidig ballspillområde, eller boltreområde

Man kan også bestille et mobilt sportsgulv som tilpasses arealet for diverse ballaktiviteter. Eventuell merking av arealet kan tilpasses etter ønske.

Et mobilt sportsgulv vil også kunne legges direkte på eventuelle syntetiske ispaneler, en kombinasjonsløsning som gir økt variasjon gjennom året.

Multiarena "Mini" - Viktig å tenke på:

NB! Det er viktig å ringe oss for å kunne skreddersy en løsning som passer til dine formål. Vi hjelper deg slik at du kan få en kombinasjon som er i tråd med dine forutsetninger.

Bildegalleri

Kontaktpersoner