UltraDeck®

Solid mobilt gulv til de fleste formål

UltraDeck er blant Multiarenas mest solgte gulv, og våre fornøyde kunder opplever ofte nytteverdien som svært høy i forhold til produktets kostnad. 

Hver modul er 30,48cm x 60,96cm med en tykkelse på 2,858cm. Normalt er 6 moduler sammenkoblet, slik at UltraDeck installeres og demonteres i flak på 91,44cm x 121,92cm. 
UltraDeck veier 7 kg per m2, og er vårt aller raskeste gulv å legge og demontere! 

UltraDeck er velegnet blant annet som arenagulv, stadiongulv og teltgulv! Benytt gjerne også UltraDeck som gangvei eller som kjørevei over jevnt terreng. 

Rask montering

Monteringen foregår hurtig og krever ikke spesialverktøy. Leggetid for trenet mannskap er presset helt ned i 125m2 per mann per time!. 

Sterkt og stabilt

UltraDeck har en statisk trykkpunktbelastningsevne på cirka 10 kg/cm2. I praksis så betyr dette at gulvet er velegnet for moderat lastede gaffeltrucker og lastebærere, og alle typer kjøretøy som man normalt vil føre med et B-sertifikat. 

Den statiske vekttoleransen er imidlertid så høy at man kan rigge store konsertscener på gulvet. Multiarenas aller første oppdrag innebar at Elton Johns scene ble rigget på UltraDeck. 

Ved bruk av tyngre lastebærere som eksempelvis mobilkraner, semi-trailere etc. så anbefales sterkere gulv. Alternativt bør UltraDeck for anledningen forsterkes med DuraDeck kjøreplater. 

Produktguide

(For mer informasjon trykk på produktene)

Perforert mobilt gulv for beskyttelse av naturgress

Lukket gulvsystem for beskyttelse av kunstgress

Verdens mest benyttede mobile gulv for hockeyarenaer og isarenaer

Tilbehør

Bildegalleri

Videoer