Utleie

Multiarenas utleievirksomhet

Multiarena AS har opparbeidet en av Europas største utleiepooler for mobile gulv, med omlag 70000m2 i vår totale portefølge. Vår utleiepool av kjøreplater er dertil også voksende.

Vi har utleiedepoter på spredte lokasjoner omkring i Norden og Baltikum, og har derfor også gode forutsetninger for å kunne finne en løsning som er transportoptimaliserende for våre kunder

Med kjøreplater og riggmatter fra Multiarena AS kan du bruke tunge kjøretøy og maskiner over sårbart terreng,  unngå gjørmetilstander og samtidig gi bedre beskyttelse og arbeidsforhold til såvel mannskap som anleggsmaskiner. Multiarenas kjøreplatesystemer gir optimal grunnbeskyttelse for plener og parkområder.

Fordeler:

Kontaktpersoner

Produkter

Mobile gulv

Her finner du løsninger for å beskytte både kunstgress, naturgress og isarealer – samt løsninger for alle typer teltindustri.

Bilde 1

Kjøreplater

Multiarena har løsninger for kjøreplater med vektbærende kapasitet på opptil 600 psi. Disse platesystemene kan danne en midlertidig vei og en stabil arbeidsplattform for de tyngste kranene og anleggsmidlene, samtidig som de gir en fast tilkoblet og stabil overflate for hele anleggsområdet.

La Grande Motte 1

Kunstige isbaner

Våre is-/ og skøytebaner kan benyttes på både innendørs- og utendørs event. Gi en ekstra dimensjon til Kick-off, produktlanseringer eller andre arrangement. Bare fantasien setter grenser! Kontakt oss for utleie for alt fra 1-dags arrangementer til større messer og festivaler. Det er også muligheter for sesongleie. Det eneste du trenger er en åpen plass innendørs eller utendørs med en flat overflate. Montering og demontering er raskt og enkelt. Vi leverer banen med vant og tilbehør om ønskelig. Selvsagt leverer vi også skøyter, slipemaskiner og annet som hører med. Kontakt oss slik at vi kan hjelpe deg med konsepter som gjør ditt arrangement ekstra moro for alle aldre.

8-Composite-Laminate-black-and-white-event-key

Dansegulv

Vi har det rette dansegulvet for å få festen skikkelig igang på det neste store arrangement dere skal ha. Alt fra vinyl til eikeparkett. Disse dansegulvene er raske å installere og demontere, er enkle å rengjøre og kan gjenbrukes i mange år.

GULVBESKYTTELSE

Gulvbeskyttelse

Bekyttelsessystemer for gymsaler og sportshaller. Skap et godt inntrykk til ditt neste arrangement ved bruke spesialgulv og underlag fra Multiarena! Vi har noe for enhver smak, og for ethvert behov!

UltraDeck1 er det ideelle gulv  for teltarrangement, spesielt  på naturgress.

Telt- og eventgulv

Forberedelsene til det neste store arrangementet starter ofte med et godt grunnlag. Multiarena tilbyr flere typer førsteklasses telt- og eventgulv som er konstruert for å dekke behovene for alle gulvstørrelser, store eller små, samtidig som de gir en skikkelig beskyttelse til plener og andre typer sensitive underlag