Utleiga

Leigustarfsemi Multiarena

Multiarena AS hefur byggt upp eitt af stærstu leigukerfum fyrir færanleg gólf í Evrópu, með um það bil 70.000 m² í heildarvöruúrvali sínu. Leigukerfi okkar fyrir akstursplötur er einnig í vexti.

Við höfum leigugeymslur á dreifðum stöðum um allt Norðurlönd og Eystrasaltslönd, og höfum því einnig góðar forsendur til að finna lausn sem er hagkvæm fyrir samgöngur fyrir viðskiptavini okkar.

Með akstursplötum og riggmöttum frá Multiarena AS geturðu notað þung ökutæki og vinnuvélar yfir viðkvæmt landslag, forðast drulluástand og jafnframt veitt betri vernd og vinnuskilyrði bæði fyrir starfsfólk og vinnuvélar. Kjöreplatukerfi Multiarena veitir bestu mögulegu grunnvernd fyrir lóðir og almenningsgarða.

Kostir:

Tengiliðir

VÖRUR

FJÖLNOTA GÓLF

Her finner du løsninger for å beskytte både kunstgress, naturgress og isarealer – samt løsninger for alle typer teltindustri.

Bilde 1

KEYRÐARPLÖTUR

Multiarena har løsninger for kjøreplater med vektbærende kapasitet på opptil 600 psi. Disse platesystemene kan danne en midlertidig vei og en stabil arbeidsplattform for de tyngste kranene og anleggsmidlene, samtidig som de gir en fast tilkoblet og stabil overflate for hele anleggsområdet.

La Grande Motte 1

GERVI ÍSHALLIR

Våre is-/ og skøytebaner kan benyttes på både innendørs- og utendørs event. Gi en ekstra dimensjon til Kick-off, produktlanseringer eller andre arrangement. Bare fantasien setter grenser! Kontakt oss for utleie for alt fra 1-dags arrangementer til større messer og festivaler. Det er også muligheter for sesongleie. Det eneste du trenger er en åpen plass innendørs eller utendørs med en flat overflate. Montering og demontering er raskt og enkelt. Vi leverer banen med vant og tilbehør om ønskelig. Selvsagt leverer vi også skøyter, slipemaskiner og annet som hører med. Kontakt oss slik at vi kan hjelpe deg med konsepter som gjør ditt arrangement ekstra moro for alle aldre.

8-Composite-Laminate-black-and-white-event-key

DANSGÓLF

Vi har det rette dansegulvet for å få festen skikkelig igang på det neste store arrangement dere skal ha. Alt fra vinyl til eikeparkett. Disse dansegulvene er raske å installere og demontere, er enkle å rengjøre og kan gjenbrukes i mange år.

GULVBESKYTTELSE

GÓLFVARNIR

Bekyttelsessystemer for gymsaler og sportshaller. Skap et godt inntrykk til ditt neste arrangement ved bruke spesialgulv og underlag fra Multiarena! Vi har noe for enhver smak, og for ethvert behov!

UltraDeck 1 er tilvalið gólf fyrir tjaldskipan, sérstaklega á náttúrulegu grasi.

Telt- og eventgulv

Forberedelsene til det neste store arrangementet starter ofte med et godt grunnlag. Multiarena tilbyr flere typer førsteklasses telt- og eventgulv som er konstruert for å dekke behovene for alle gulvstørrelser, store eller små, samtidig som de gir en skikkelig beskyttelse til plener og andre typer sensitive underlag