Um Multiarena

Multiarena AS

Multiarena AS er en importør til det nordiske og baltiske markedet av ulike typer mobile gulv og kjøreplatesystemer.

Mange av Multiarenas løsninger er blant verdens mest brukte og anerkjente løsninger. Eksempelvis så finner man våre mobile gulv på flere av verdens mest prestisjetunge arenaer og stadioner omkring i verden, der de har bevist sin styrke gjennom utstrakt bruk.

Innenfor enkelte forretningsområder leder også Multiarena AS salgs- og kundeoppfølging.

Innenfor andre markedssegmenter foretrekker vi at kundeoppfølgingen skjer via et forhandlernettverk, for å kunne yte den aller beste service til sluttbruker

Mobile gulv og mobile beskyttelsesmatter

Uansett om du skal arrangere en konsert eller en mindre sammenkomst, vil et banedekke fra Multiarena AS beskytte underlag som kunstgress, naturgress, eller kunstis. Eller kanskje et eksisterende gulv trenger beskyttelse, slik som f.eks. et sportsgulv i en innendørshall?

Se gjerne for deg at du kan tilpasse eiendommen eller stadionanlegget for flerbruksaktiviteter i egnet skala. Med bedre fleksibilitet øker du omsetningen ved å åpne anlegget ditt for messer, konserter, bedriftssamlinger, prisutdelinger og andre arrangement.

Mobile veier, mobile parkeringsplasser, mobile veitraséer

Mange eiendomsbesittere forvalter ulike arealer som bør skånes i størst mulig grad under ulike events eller entreprenørarbeid. 

Entreprenøren er samtidig opptatt av en god tilgang for alle sine maskiner og sitt utstyr, for å kunne gjøre jobben mest mulig kostnadseffektivt. 

Multiarenas ulike kjøreplatesystemer er ett kinderegg, som imøtekommer og forener både gruneierens og landskapsentreprenørens interesser.