ArmorDeck 1

KRAFTIG MOBILT GULV FOR NATURGRESS, MED HØY VEKTTOLERANSE

ArmorDeck 1 har en vekttoleranse inntil 12,6 kg/cm2. Dette betyr at gulvet er designet for å tåle det meste av trucktransport, lastebiler, semi-trailere, manitous og lifter.

Modulenes størrelse er 106cm*106cm*5cm, og det underliggende bæremønsteret er designet for å fordele vekten optimalt slik at ikke vekten medfører at gulvet graver seg ned i gressmatten.

ArmorDecks bi-diagonale ribbemønster er meget kraftig, men uten sterke kanter. Dette er igjen forsterket av kraftige bøyler som binder modulene i hverandre, og som i seg selv er viktige vektfordelere, og bærende elementer for stabilisering av gulvet.

Vektfordelingen kan ytterligere forsterkes ved å låse modulene inntil hverandre. ArmorDeck 1 har et integrerte CamLocks, hvor du ved hjelp av umbraccostaver, enkelt låser gulvmodulene inntil hverandre for å forebygge vridninger og optimalisere gulvets stabilitet.

Små hull ivaretar fotosyntesen, slik at gresset skal ha gode levevilkår. Det underliggende ribbemønsteret tillater samtidig luften å slippe til, slik at ikke gresset kveles og i verste fall dør.

Høyeste kvalitet for sollystoleranse

ArmorDecks produktlinje er framstilt ved bruk av raffinerte High Density Plastic (HDPE) materialer, som inneholder stoffer som motvirker ultrafiolett stråling inntil 5 år for å unngå nedbrytning og skjørhet som et resultat av sollyseksponering.

ArmorDeck1 valgt i en farge som gir god refleksjon av sollys vil normalt ikke måtte forsterkes med egne ekspansjonsmoduler. ArmorDecks standardfarge er lysegrå.

For klimasoner hvor man kan oppleve sterke temperatursvingninger forårsaket av skiftende sollys, produseres egne ekspansjonsmoduler. Disse fungerer som et skyvelær, og gjør det mulig for materialet å bevege seg fritt, foruten at gulvets overflateegenskaper forringes. 

Standard Grå, Translucent eller transparent

ArmorDeck leveres i lys grå, eller standard grå. Imidlertid kan det mobile gulvet leveres i hvilke farger du ønsker. 

ArmorDeck kan også tilbys slik at sollyset trenger gjennom hele flaten. Et translucent dekke har en hvit fargenyanse, og har en klar funksjonell betydning for gresset. Velger du et helt transparent dekke, vil dekket i tillegg være blankt og gjennomsiktig for publikum, slik at gressmatten samtidig er synlig for publikum.

ArmorDeck1 benyttet på kunstgress og/eller innendørs

Det er ingenting i veien for at et mobilt gulv spesialdesignet for naturgress også kan benyttes på kunstgress el. innendørs. Det sterkeste argumentet for en slik løsning, er at valget vil kunne gi flere utleiemuligheter.

Et perforert dekke gir også god lufting til f.eks. en kunstgressarena.

Hvis man ser det som kritisk at ulike vesker kan trenge ned til underlaget, anbefales imidlertid et lukket gulvsystem.

Bildegalleri

Video

Kontaktpersoner