Gymshield®

Dekkesystem for beskyttelse av sportsgulv og gymnastikkgulv

GymShield egner seg godt i sportshaller. GymShield tilbys i ulike tykkelser og består av ruller som til vanlig er plassert på et stativ.

GymShield er enkelt å bruke og å installere. Et typisk gymnastikkgulv kan bli tildekket med GymShield av to personer i løpet av en time. Før arrangementet ruller du rett og slett ut beskyttelsesgulvet. GymShield vil gi gulvet beskyttelse mot riper og sår som kan oppstå grunnet fottøy, møbler og utstyr.

Etter arrangementet er over, så er GymShield enkelt å rengjøre, demontere og lagre. Du sveiver rett og slett det mobile dekket tilbake på lagringsstativet. GymShield kan bli børstet og vasket rent for hånd.

Med tillegssutstyr som motorisert innsveiving og integrerte rensebørster montert på lagringsstativet vil du kunne gjøre grovrengjøring og demontering av beskyttelsesgulvet til en ren lek.

GymShield er imidlertid ikke beregnet på ulike former for transport, med unntak av hjultraller med gummihjul. Hvis arrangementet fordrer annen type transport, vil vi anbefale andre typer mobile gulv, eller at man eksempelvis supplerer med en midlertidig mobil vei.

GymShield Gym Floor Covers kommer i fem ulike vektstørrelser og lengder. De kan tilpasses/kuttes etter dine spesifikasjoner. Du kan velge mellom flere standard farger eller angi din egen farge.

Bildegalleri