Kunstige isbaner – Multiarena Ice®

GÅ PÅ SKØYTER
 
– ÅRET RUNDT!

Syntetiske isbaner - gå på skøyter året rundt

Med syntetisk skøytebane fra Multiarena kan man gå på skøyter 365 dager i året, uavhengig av om banen er plassert utendørs eller innendørs. Vår syntetiske is gir en meget autentisk is-følelse og tilnærmet samme glid som ordinær is. Følelsen er som på en vanlig skøytebane.

Våre ispanel er meget god egnet til ishockey, isdans og skøytelek. De er laget for  curling og andre isaktiviteter. Det er faktisk så slitesterkt at det kan fungere som vinterbane for Gokart. 

Bare fantasien setter grenser !

Våre ispaneler er moduler på ca 2m2 med en vekt på ca 39kg. De kan fra fabrikk tilpasses i alle former og fasonger. I tillegg er de svært enkle å montere og demontere, noe som gjør at du kan lage en isbane akkurat hvor du vil, og hvordan du vil! Ingen strøm, vann eller kjøling er nødvendig ! Passer både som permanent bane, midlertidig sesongbasert bane, eller som en pop-up bane i forbindelse med event.

Anvendelsesområdene er ubegrensede, det kan lages helårs skøytebaner i byer, på kjøpesentra, treningsbaner for ishockeyklubber, event, fornøyelsesparker, eller bare en liten treningsflate hjemme i hagen. En isbane fra Multiarena kan brukes overalt  det er flatt og fast underlag.

Vi er selvsagt med dere gjennom hele prosessen fra prosjektering til ferdigstillelse !

Multiarena leverer ispanel fra Greenice - Det beste markedet kan tilby

Greenice har mange års erfaring med produksjon av syntetiske isbaner og er en av europas ledende aktører på markedet. Greenice har brukt mye tid og penger på utvikling og forbedring av produktet. Greenice er utviklet i Sveits og produseres i Tyskland. Man kan derfor være trygg på at syntetisk isbane levert fra Multiarena, er det beste markedet kan tilby. Vi er så sikre på kvaliteten at det tilbys 10 års fabrikksgaranti. Syntetiske isplater fra Greenice er CE-/ og ISO-sertifisert.

Meget høy kvalitet og holdbarhet

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Syntetisk is fra Multiarena og Greenice – et miljøvennlig alternativ

  • Greenice paneler produseres bærekraftig, siden produksjonsrester og slitte/utbrukte paneler resirkuleres og benyttes i ny produksjon.
  • Greenice syntetisk isbane har en livssyklus på 15 – 20 år, og er 100% resirkulerbare. Fabrikkgaranti er 10 år.
  • Ingen behov for energi eller kjøleveske
  • Ingen behov for kjemiske midler

 

Produkter og muligheter

Kommersiell isbane for kommuner og kjøpesentra

Kommersielle isbaner blir mer og mer populært på kjøpesentra og i bysentrum. Konkurransen fra netthandel gjør at næringsdrivende tar i bruk underholdningstilbud for å få kundene fysisk til butikk/senter isteden for netthandel. Veldig populært blant barna! Typiske muligheter finnes utenfor eller i kjøpesentra, i fritidsparker og aktivitetsparker. Mange kommuner ønsker egne skøytebaner. Med en syntetisk isbane utvides sesongen til hele året om ønskelig. Husk at banen kan ligge både innendørs og utendørs.

Lek og eventyr

Syntetiske isbaner er populære også i tilknytning til turistattraksjoner som dyreparker, badeland og ulike lekeland, samt i rene eventyrkonsept. Vi er ikke i tvil om at en helårs syntetisk skøytebane vil være en utmerket og populær arena for barn og barnefamilier, tilknyttet de fleste av landets hoteller og opplevelsesparker. Kontakt oss videre med dine ideer og vi vil hjelpe deg å utvikle et vinnende konsept!

Isbinge

Stadig flere barn og unge har en fysisk inaktiv hverdag. Dataspill, internett og en økende mengde TV-kanaler holder barn innendørs og stillesittende. Det blir derfor stadig viktigere å tilrettelegge for stimulerende nærmiljøanlegg for barn og unge som innbyr til lek, idrett og fysisk aktivitet. Grunnlaget for gode aktivitetsvaner legges tidlig. Det bør derfor være i alles interesse å være med på å etablere et allsidig oppvekst- og utemiljø som gjør barn glade i å bruke kroppen samtidig som det gir nyttig bevegelighetstrening. Barn har forskjellige forutsetninger og må gis utfordringer og valgmuligheter ut fra ulike utviklingsnivå. En skøytebane gir alle disse mulighetene !

Curling

Våre isbaner egner seg ypperlig også for curling. Her har man mulighet for å gjøre denne populære sporten tilgjengelig for et større publikum.
Vi kan levere full-size baner med profesjonelt utstyr, eller mindre og tilpassede baner med enklere utstyr. Dere bestemmer hvordan - vi leverer !

Trenings- og kamparena for ishockeyklubber

De fleste ishockeyklubber sliter med manglende istid for sine utøvere, spesielt i yngres- og breddeavdelinger. Med syntetisk isbane får klubben et meget kostnadseffektiv og godt alternativ til nettopp disse gruppene. Vi kan også levere spesialbaner for teknikk-, skudd- og spesialtrening.
Husk at det ikke er nødvendig med vann, strøm eller kjøling. Kontakt oss for en nærmere diskusjon om størrelse og design.

Event og utleie

En syntetisk isbane kan benyttes på både innendørs- og utendørs event. Gi en ekstra dimensjon til Kick-off, produktlanseringer eller andre arrangement. Bare fantasien setter grenser!
Kontakt oss for utleie for alt fra 1-dags arrangementer til større messer og festivaler. Det er også muligheter for sesongleie. Det eneste du trenger er en åpen plass innendørs eller utendørs med en glatt overflate. Montering og demontering er raskt og enkelt. Vi kan også levere banen med vant og tilbehør. Selvsagt leverer vi også skøyter og annet som hører med.Kontakt oss slik at vi kan hjelpe deg med konsepter som gjør ditt arrangement ekstra moro for alle aldre.

Vant, Gjerder og annen sikring

Vi leverer vant i alle varianter. Vi har vant godkjent av det internasjonale ishockeyforbundet for profesjonelle aktører, men vi har også løsninger for deg som vil ha en treningsbane i hagen. For kommersielle aktører har vi mange varianter av gjerde og sikring som kan individuelt tilpasses. Ta kontakt, hos oss er det bare fantasien som setter grenser !

Skøyter og annet tilbehør

Vi har det som trengs for å ha et komplett anlegg. Uansett om det er en treningsbane for ishockey eller en skøytebane på et kjøpesenter.
Vi leverer skøyter spesialtilpasset til syntetiske skøytebaner, selvsagt med tilhørende slipemaskin og egnet oppbevaring.
Vi har alt av utstyr for vedlikehold av banen, som vaskemaskiner og annet.
Hos oss får du alt fra en leverandør !

Isbane hjemme

Som privatperson, skal du også ha muligheten til å kjøpe en tilpasset arena fra Multiarena AS for innendørs eller utendørs bruk. Design din egen skøytebane for hockeyøvelser, skøyteteknikk, kunstløp, lek og moro. Har du et flatt område i en stor hage, så kan du virkelig overraske barna med en unik gave som stimulerer til økt fysisk aktivitet der du bor! Kontakt oss for en diskusjon om forutsetninger og løsninger.

BILDER

HOCKEY OG KUNSTLØP

COMMERCIALS

CURLING

VIDEOS

VIDEOS

VIDEOS

Figure Skating upon synthetic ice panels