ArmorDeck 2

KRAFTIG MOBILT GULV FOR BESKYTTELSE AV KUNSTGRESS

ArmorDeck 2 er spesialdesignet for beskyttelse av kunstgress, men er velegnet også som et kraftig teltgulv.

ArmorDeck 2 har en vekttoleranse inntil 12,6 kg/cm2. Dette betyr at gulvet er designet for å tåle det meste av trucktransport, lastebiler, semi-trailere, manitous og lifter.

Modulenes størrelse er 1,067m * 1,067m. Tykkelsen er 5cm. Det underliggende bæremønsteret er designet for å fordele vekten optimalt.

ArmorDecks bi-diagonale ribbemønster er meget kraftig, men med avrundede kanter for ikke å skade kunstgresset. Dette er igjen forsterket av kraftige bøyler som binder modulene i hverandre, og som i seg selv er viktige vektfordelere, og som er bærende elementer for stabilisering av gulvet.

Vektfordelingen forsterkes ytterligere ved å låse modulene inntil hverandre. ArmorDeck 2 har integrerte CamLocks, hvor du ved hjelp av umbraccostaver, enkelt låser gulvmodulene inntil hverandre for å forebygge vridninger og optimalisere gulvets stabilitet.

Ved fjerning av gulvet, vil ribbemønsteret ofte være godt synlig i kunstgressmatten. Dette er uproblematisk for kunstgress av god kvalitet, som rubbes opp igjen etter avsluttet arrangement. 

Standard Grå, Translucent eller transparent

ArmorDeck leveres med standard gråfarge. Imidlertid kan det mobile gulvet leveres i hvilke farger du ønsker.

Sømløs installasjon med Armordeck3

Multiarena AS anbefaler ofte ArmorDeck3 i den såkalte backstagesonen. Kunstgresset beskyttes da optimalt i forhold til de kraftige riggoperasjonene som ofte foregår i og omkring sceneområdet. ArmorDeck2 på det resterende areal, gir en sømløs installasjon, og hvor man samtidig har et dekke hvor man både kan benytte de fleste lastebærere også i det såkalte frontstagearealet. 

Perfekt undergulv for sportsgulv!

ArmorDeck2 har en slett og antisklisikret overflate. Dette gjør også gulvet til et perfekt undergulv i kunstgresshaller hvor man har ambisjoner om å tilby andre typer idrett. Med ArmorDeck2 på plass, så kan man gjerne rulle ut et mobilt håndballgulv, eller et mobilt multisportsgulv.

Bildegalleri

Video

Kontaktpersoner