EventDeck®

Om EventDeck

EventDeck er et modulært mobilt gulv og stadiondekke som er velegnet for å beskytter underlaget der hvor folkemengder samles. 

Enten du planlegger en konsert for 60 000 mennesker eller et bryllup med 100 gjester så kan EventDeck være et godt alternativ i det området hvor det ikke foreligger krav til benyttelse av lastebærere og transportmidler. 

Velger man den drenerende varianten av gulvet, så er denne spesialprodusert for beskyttelse av naturgress. Gulvet ivaretar da alle fotosyntetiske prosesser, samtidig som at gulvet drenerer bort overvann og leder vannet vekk gjennom underliggende kanaler. 

EventDeck leveres, monteres og demonteres gjerne i pallestore flak, for å effektivisere jobben ytterligere. Disse store flakene kan imidlertid demonteres, hvis man skulle ha behov for dette. At modulene er små, kan gi fordeler på arealer som består av kriker og kroker, eller som må tilpasses best mulig til konkrete mål. 

Utendørs anbefales primært hvitt som fargevalg. Ut over dette så kan ulike farger varieres for å understreke klubbfarger og ulike tema. Benyttes andre farger utendørs, så bør imidlertid gulvet alltid konfigureres med såkalte “Expansion joints”, som er spesialpatenterte ekspansasjonsmoduler som gjør at materialet kan bevege seg fritt, uten at overflateegenskapene forringes.

De slitesterke modulene er laget for å fordele relativt høy vekt. Plasser gjerne stoler, bord, salgsboder, øltelt og lignende på gulvet. Varene bør kjøres frem med hjultraller eller golfcarts. Skulle en modul bli ødelagt kan den enkelt og rimelig byttes ut uavhengig av hvor den er plassert. Seksjonene rengjøres og vedlikeholdes enkelt og greit ved å bruke vanlige rengjøringsmidler og børster eller høytrykksspyler.

EventDeck kan leveres med svarte kantmoduler. 

Produktguide

EventDeck 1

EventDeck 1 er et modulært banedekke, designet for beskyttelse av naturgress. Samtidig er EventDeck en estetisk nytelse etter at det mobile gulvet er satt sammen.

EventDeck 1 er perforert for at både luft, vann og sollys skal kunne tas opp av gresset. Det skapes faktisk en så god drivhuseffekt at kunder ofte opplever at gresset er finere og friskere etter at det mobile gulvet har ligget i mange dager.

EventDeck 1 er et svært anvendelig gulv på alle jevne gressflater. Jevne hellinger takles også greit, f.eks.en golfbane. Gresset bør alltid være nyklipt når det mobile gulvet legges, slik at gulvet ikke blir liggende “å flyte”.

EventDeck 2

EventDeck 2 er et modulært banedekke, designet for beskyttelse av kunstgress, sportsgulv eller andre innendørsgulv. Samtidig er EventDeck en estetisk nytelse etter at det mobile gulvet er satt sammen.

EventDeck 2 er et lukket dekkesystem.

Bildegalleri