Om EventDeck

EventDeck er et modulært banedekke som beskytter underlaget meget godt. Samtidig er EventDeck en estetisk nytelse etter at arealet er lagt ut.

Enten du planlegger en konsert for 60 000 mennesker eller et bryllup med 100 gjester så er EventDeck det perfekte alternativet til kostbare tregulv. EventDeck har unike fortrinn som gir deg hurtig montering og redusert vedlikehold og dermed arbeidstidsbesparelse.

EventDeck er et rimelig alternativ med overlegne egenskaper som passer både for små og store anledninger.

EventDeck Monteringstider

8000m2 12 personer, 8 timer

4000m2 12 personer, 4 timer

1000m2 6 personer, 2 timer

EventDeck Modul

EventDeck leveres, monteres og demonteres gjerne i pallestore flak, for å effektivisere jobben ytterligere. Disse store flakene kan imidlertid demonteres, hvis man skulle ha behov for dette. At modulene er små, kan gi fordeler på arealer som består av kriker og kroker, eller som må tilpasses best mulig til konkrete mål.

Utendørs anbefales primært hvitt som fargevalg. Ut over dette så kan ulike farger varieres for å understreke klubbfarger og ulike tema. Benyttes andre farger, bør imidlertid gulvet alltid konfigureres med såkalte “Expansion joints”, som er spesialpatenterte ekspansasjonsmoduler som gjør at materialet kan bevege seg fritt, uten at overflateegenskapene forringes.

Multiarenas konkurrenter synes ikke å ha andre løsninger på dette velkjente problemet enn å montere gulvet med et par centimeters åpne glipper med jevne mellomrom. Dette skaper unødige snublekanter, og kan også forringe fremkommelighet.

De slitesterke modulene er laget for å fordele relativt høy vekt. Plasser gjerne stoler, bord, salgsboder, øltelt og lignende på gulvet. Varene bør kjøres frem med hjultraller. Skulle en modul bli ødelagt kan den enkelt og rimelig byttes ut uavhengig av hvor den er plassert. Seksjonene rengjøres og vedlikeholdes enkelt og greit ved å bruke vanlige rengjøringsmidler og børster eller høytrykksspyler.

Hver standard EventDeck modul er trefjerdedels tomm tykk og har en rekke forsterkende spiler som fordeler vekten og gir øket styrke. EventDeck sin robuste tykkelse gir tilstrekkelig vannklaring samt beskyttelse på undersiden slik at både natur og kunstgress forblir beskyttet mot aktiviteten på overflaten.

Avhengig av hvilken modell du ønsker er samtlige av Multiarenas mobile gulv også tilgjengelige med dreneringshull som tillater tilførsel av luft, lys og vann. I tillegg får du dekorative laminerte overflater samt en isolert bunnseksjon for isunderlag.

Produktguide

EventDeck 1

EventDeck 1 er et modulært banedekke, designet for beskyttelse av naturgress. Samtidig er EventDeck en estetisk nytelse etter at det mobile gulvet er satt sammen.

EventDeck 1 er dessuten et rimelig alternativ med enkelte overlegne egenskaper som passer både for små og store anledninger.

EventDeck 1 er perforert for at både luft, vann og sollys skal kunne tas opp av gresset. Det skapes faktisk en så god drivhuseffekt at kunder ofte opplever at gresset er finere og friskere etter at det mobile gulvet har ligget i mange dager.

EventDeck 1 er et svært anvendelig gulv på alle jevne gressflater. Jevne hellinger takles også greit, f.eks.en golfbane. Gresset bør alltid være nyklipt når det mobile gulvet legges, slik at gulvet ikke blir liggende “å flyte”.

EventDeck 2

EventDeck 2 er et modulært banedekke, designet for beskyttelse av kunstgress, sportsgulv eller andre innendørsgulv. Samtidig er EventDeck en estetisk nytelse etter at det mobile gulvet er satt sammen.

EventDeck 2 er dessuten et rimelig alternativ med enkelte overlegne egenskaper som passer både for små og store anledninger.

EventDeck 2 er et lukket dekkesystem.

Bransjeledende ekspansjonsmodul

Plastikkgulv vil kunne ekspandere eller trekke seg sammen under ulike temperaturforhold. Dette klimabetingede fenomenet kan resultere i at gulvet vrir eller bølger seg og faller fra hverandre, eller på annen måte blir ujevnt.

Kun Multiarenas produkter har ekspansjonsmoduler som motvirker de store problemene som en utvidelsen eller sammentrekningen under varierende temperaturforhold kan medføre. I likhet med ekspanderende skjøter som finnes i broer, bygninger eller motorveier er EventDeck sin løsning laget for å motvirke naturlig ekspansjon.

Før det ekspanderende EventDeck skjøtet (Expansion Joint) kom på markedet måtte arrangementsansvarlige, konsertpromotorer, stadionledere, banemenn og andre involverte i konsertarrangement og lignende stadiontilstelninger ganske enkelt akseptere klimarelaterte ekspensjoner som uløselige problem.

Med ED-XJ kan arrangementsansvarlige føle seg trygge på at EventDeck tåler døgnvise temperatursvingninger og således unngår vridninger eller bølger og at en sikker og behagelig løsning er på plass.

Sikringsvern

EventDeck sine ytterkanter fås foruten i standardfarger, også i refleksgult, som avgrenser området. Bruk ytterkantene for å få fram en synlig avgrensning slik at rullestoler, traller og øvrig utstyr trygt kan brukes.

Stadion og arenaer

Bruk Multiarenas løsninger til å gjøreanlegget ditt til et virkelig flerbruksanlegg for alle slags tilstelninger. Forestill hvordan du kan øke omsetningen ved å arrangere tilstelninger på områder som tidligere var regnet som uegnet.

Med løsninger fra Multiarena kan du omgjøre et stadionanlegg, en ishall eller et jordstykke til en plass for ulike konsert og messearrangementer.

Arrangement og teltutleie

Øk omsetningen ved å tilby markedet rimelige teltgulv, arealbeskyttelse eller gangveier. Skadeomfanget på områdeneblir redusert til et minimum og man får et fast og tørt underlag under arrangementet.

For alle forhold

Hva med muligheten for å utvide bruken av arealet ditt ved å utvikle området? Kommuner, skoler, foreninger, museum, temaparker og andre kan bruke plener og sletter for teltarrangementer og andre typer aktiviteter. Det er ingen grunn til værbekymringer da EventDeck lar besøkende slippe vann og søle og samtidig ivaretar gress, grunn, tepper og annet følsomt underlag.

Nedlastinger

Bildegalleri