Dansegulv i eik med holdbar plastikkbase

Modulbaserte eikeparkettfliser som danner et spektakulært dansegulv øyeblikkelig DanceDeck Deluxe (DKX) er til de som leter etter et dansegulv i ekte tre, men som ikke trenger et system med store panel. DKX tilbyr det spektakulære utseende til ekte tre, eikeparkett kombinert med holdbarheten og den praktiske naturen til en polypropen base. DanceDeck Deluxe er ideelt for alle begivenheter og kan brukes både innendørs og utendørs. DKX er ekstremt populært for arrangementer i partytelt, hos hoteller og feriesteder. DKX er det beste valget for bryllup og andre arrangementer som trenger tregulvets eleganse, men krever et praktisk, holdbart, og lett installerbart system.

Ta kontakt på telefon 940 31 562 eller send en e-post på geir@multiarena.no for en uforpliktende prat!

Praktisk og lett

DanceDeck Deluxe modulbaserte gulvfliser er av samme vekt og størrelse som DanceDeck-flisene – 30,48cm x 30,48cm x 1,27cm, mindre enn 907gr hver, og bruket et enkelt 7-løkkes koblingssystem. DKX bruker samme markedsledende 7-løkkes koblingssystem for en super lett installasjon uten verktøy. Den lille flisestørrelsen lar deg lage et dansegulv I akkurat den størrelsen du ønsker og det kan pent omgi søyler og hjørner – en fordel over et stort panelsystem. Hver DKX modulflis består av to lag – topplaget er ekte eike parkett. DanceDeck Deluxes fundament er laget av polypropen kopolymer. Det er spesialformet for å danne et brett for topplaget – slik at dette sitter godt fast i fundamentet. Dette plastikkbrettet gir mange fordeler – det er vannavstøtende, passer til de fleste overflater, gir et holdbart koblingssystem, og gjør flisen lett og håndterbar. Plastikkbrettet av kanaler på undersiden som tillater drenering og uunngåelig søl; og for å gi ekstra stabilitet på myke eller ujevne overflater.

Montering

DanceDeck Deluxes enkle klikkoblingssytem gjør en rask montering uten verktøy mulig. Enhver kan montere dette mobile dansegulvet. Et 3,658m x 3,658m dansegulv kan monteres av 2 personer på 30 minutter! For å gjøre det enda lettere, sendes DanceDeck Deluxe i ferdigmonterte 91,44cm x 91,44cm paneldeler. Våre patenterte 7-løkkes koblinger (flest løkker per flis på markedet) gir den enkleste og sikreste koblingen av alle mobile dansegulv på markedet. Se Installasjonstidtabellen og instruksjoner.

Farger

Chestnut

Desert

Nedlastinger

Bildegalleri