Mobile Sportsgulv

MOBILE SPORTSGULV
Mobile Sportsgulv

Bred produktportefølje:

Multiarena har gleden av å tilby en bred portefølje av mobile sportsgulv, utviklet, produsert og tilrettelagt for svært mange ulike idretter.

Stor markedsfleksibilitet:

Som potensiell kunde så gis du også en stor fleksibilitet, da løsningene kan anskaffes med et patentert sjokkabsorberende underlag for å tilfredsstille internasjonale forbundskrav til det profesjonelle markedet.

Det todelte systemet gir imidlertid større muligheter for breddeidrett, ved at flere kan ha råd til å etablere en bane i tilknytning til en skole eller et eksisterende idrettsanlegg.

Løsninger både for innendørs bruk, og for utendørs bruk:

Et mobilt sportsgulv fra Multiarena kan installeres utendørs, eller innendørs. Produktene som installeres utendørs har en perforering, slik at det mobile sportsgulvet drenerer bort vann.

Praktiske og kvalitative fordeler med sportsfliser:

Det er verdt å merke seg at de mobile sportsgulvene fra Multiarena AS skiller seg ut fra mange andre typer som ankommer på rull, som er tunge å håndtere, og som gjerne må tapes. I motsetning til dette er de mobile sportsgulvene fra Multiarena AS bestående av fliser, som gjerne leveres i kvadratmeter store leggeflak. Tape er ikke nødvendig.

De mobile sportsgulvene fra Multiarena AS er svært robuste, og svært fordelaktige for driftsøkonomien. Ikke nok med at man sparer kostnader til spesialtape, men hvis en skade på gulvet skulle oppstå, så skifter man kun ut den skadede flisen av gulvet, og gulvet er ferdig reparert! Ingen ventetider! Ikke noe behov for å tilkalle ekstern ekspertise for utbedringer av gulvet!

Multiarenas mobile sportsgulv produseres av Sports Partner i Portugal. At produsenten har valgt å produsere de mobile gulvene i form av fliser, er ingen tilfeldighet. Mange er kjent med at idretter som krever bråe stopp og vendinger gir økt slitasje og skaderisiko for ankelledd og knær. De mobile gulvene fra Sports Partner forebygger ekstra mot slike skader, ved at det tillates en marginal forskyvning i gulvet ved slike brå bevegelser. Gulvet er skapt for å gi etter, som det svake punkt, i stedet for at det svake og ettergivende punkt skal være utøvernes sener og ledd. I en eventuell kombinasjon med valget av et sjokkabsorberende underlag, så gir dette utøverne en optimal kvalitet.

Bildegalleri

Kontaktpersoner