Mobilt Basketballgulv

Standard

Multiarena AS har gleden av å tilby mobile sportsgulv som innebærer en rekke fordeler for klubb og utøvere av sporten.

Løsninger med økonomisk og kvalitativ fleksibiltet

Alle løsninger har til felles at gulvets overflate er bygget opp av moduler. Hver modul er 25cm x 25cm x 1,5cm, men både leveres og legges ut i kvadratmeter store flak. Spesielle mikroteksturer på overflaten gir lave nivåer av slitasje og ekstra sikkerhet. Tilstøtende moduler har 7 tilkoblingspunkter mellom seg.  

Modulene leveres i en rekke fargevariabler, men alltid med en matt overflate uten glans, som gir mindre lysrefleksjon.

De mobile sportsgulvene og koblingssystemet, har blitt utviklet under veiledning av sportsfagfolk fra hele verden, både profesjonelle idrettsutøvere, trenere og fysioterapeuter. For å redusere skaderisiko, så har man blant annet kommet fram til en løsning hvor modulene vil bevege seg marginalt ved brå vendinger, noe som gir både en horisontal demping, og som forebygger ytterligere mot skader på knær og ankelledd, som er svært typiske innenfor flere idretter.

Multiarena AS leverer også gulvene med ulike sjokkabsorberingssystemer for vertikal demping, også disse løsningene utviklet i nær dialog med ulike aktører innenfor idretten.

Innendørs:

«Naxos Evolution» er det aller rimeligste alternativet, og består kun av polypropylenmodulene.

«Naxos Master» er standardalternativet for organisert amatøridrett, og består i tillegg av en 4mm sjokkabsorberende bølgeformet gummi som er integrert i den enkelte modul.

«Naxos Air Evolution» hever kvaliteten ytterligere opp til et profesjonellt nivå. Systemet er da todelt, hvor man først legger ut en 6,5mm gummiert bearbeidet såle, konglomerert med et polyuretan bindemiddel, og med innebygget luftpute. Spesielt konstruert for å gi optimal sportslig komfort for idrettsutøverne.

Luftdempingssystemer reduserer støt på ledd og korsrygg, og reduserer skaderisiko.

Utendørs:

Felles for alle mobile sportsgulv som benyttes utendørs er at de er perforerte for å kunne drenere bort overvann.

«Patmos Evolution» er den rimeligste løsningen, som består kun av polypropylenflisene.

«Patmos Master» er den beste løsningen for mobilt gulv til utendørs sport, og leveres med en 4mm sjokkabsorberende gummi integrert i hver flis.

Fordeler ved støtdempende underlag:

  • Vertikal støtdemping som forebygger skader
  • Jevn støtdemping gjennom hele gulvet
  • Anti-fuktighetsbarriere
  • Absorberer ujevnheter fra underlaget
  • Absorberer lyd

Installasjon, Vedlikehold, transport og lagring:

Ved anskaffelse av «Naxos Air Evolution» så rulles underlaget ut, før gulvet deretter legges ovenpå. Det benyttes ikke tape, lim eller annet. Det sjokkabsorberende underlaget for denne løsningen leveres på ruller, i paller med dimensjonen 1m x 1m x 1,6m. Hver pall inneholder 9 ruller. Hver rull veier 68 kg.

Installasjonstid er cirka 75 m2 per mann per time; dvs. eksempelvis 4 mann i 3 timer.

Hvis man velger standardløsningen med innebygget støtdemping, så vil installasjonstiden være enda lavere, da det kun er selve gulvet som skal legges ut.

Et mobilt gulv fra Multiarena AS har ingen vedlikeholdskostnader, bortsett fra de som måtte være særegne for sporten.  Løsningene er robuste, og forenkler rengjøringsprosedyrer.

Når gulvet leveres, så ankommer det på spesialpaller hvor dimensjonene er 1,15m x 1,15m x 2,25m (H); hver pall med maksimalt 177m2 gulv. Multiarena AS anbefaler imidlertid at man etter førstegangs installasjon stabler gulvet I en arbeids- og transporthøyde på 1,30m inkl. pall; noe som da gir 96 leggeflak per pall = 96m2. Ett leggeflak veier ca 4-5 kg.  

Pallene kan gjenbrukes opptil flere ganger.

Økonomiske fordeler:

Det mobile gulvet leveres med hele 15 års garanti. Gulvene er også meget robuste mot skader, og hvis skade på et gulv skulle inntreffe, så skifter man kun ut de få fliser som skulle være skadet. Bare dette gir høy økonomisk sikkerhet, og lang levetid.

Tilbehør

...
...

Tilbehør

Klikk bildet for å laste ned brosjyre

OUTDOOR PORTABLE BASKETBALL UNIT SPORTMAX

Klikk bildet for å laste ned brosjyre

BASKETBALL CAR
“STREET SPORT”

Klikk bildet for å laste ned brosjyre

PORTABLE BASKETBALL
UNIT - “STREET”

Klikk bildet for å laste ned brosjyre

PORTABLE BASKETBALL UNIT - “PROFESSIONAL”

Kontaktpersoner