Mobile Håndballgulv

MOBILE SPORTSGULV

Håndballgulv

Multiarena AS har gleden av å tilby et mobilt håndballgulv, som innebærer en rekke fordeler mot tidligere.

“Naxos Air Evolution” er et sertifisert mobilt håndballgulv som legges ut I kvadratmeter store leggeflak, og som transporteres og lagres på pall.

Kvalitetsmessige fordeler:

Kvalitetsmessig så er dette håndballgulvet 12mm tykt, hvor det nederste laget består av en 6,5mm gummiert bearbeidet såle, konglomerert med et polyuretan bindemiddel, og med innebygget luftpute. Spesielt konstruert for å gi optimal sportslig komfort for idrettsutøverne. På toppen legges det et mobilt gulv som fordeler vekt og trykk via et underliggende ribbemønster, lagd av polypropylen.

Luftdempingssystemet med det patenterte underlaget reduserer støt på ledd og korsrygg, og reduserer risiko.

Av produktspesifikasjonene så kan man se at disse flisene vil bevege seg marginalt ved brå vendinger, noe som gir både en vertikal og horisontal demping, og som forebygger ytterligere mot skader på knær og ankelledd, som er svært typiske innenfor håndballsporten.

Løsningen er sertifisert av det internasjonale håndballforbundet.

Økonomiske fordeler:

Det mobile gulvet leveres med hele 15 års garanti. Gulvet er også meget robust mot skader, og hvis skade på gulvet skulle inntreffe, så skifter man kun ut de få fliser som skulle være skadet. Bare dette gir høy økonomisk sikkerhet, og lang levetid.

Installasjon, Vedlikehold, transport og lagring:

Installasjonsmessig så rulles underlaget ut, før gulvet deretter legges ovenpå. Det benyttes ikke tape, lim eller annet.

Installasjonstid er cirka 75 m2 per mann per time; dvs. eksempelvis 4 mann i 3 timer.

Det mobile gulvet har bortsett fra fjerning av håndballklister ingen vedlikeholdskostnader. Løsningen er robust, og forenkler rengjøringsprosedyrer.

Når gulvet leveres, så ankommer det på spesialpaller hvor dimensjonene er 1,15m x 1,15m x 2,25m (H); hver pall med maksimalt 177m2 gulv. Multiarena AS anbefaler imidlertid at man etter førstegangs installasjon stabler gulvet I en arbeids- og transporthøyde på 1,30m inkl. pall; noe som da gir 96 leggeflak per pall = 96m2. Dette utøker pallebehovet fra 6 til 10 per gulv. Ett leggeflak veier ca. 4 kg.

Det sjokkabsorberende underlaget leveres på ruller, i paller med dimensjonen 1m x 1m x 1,6m. Hver pall inneholder 9 ruller. Hver rull veier 68 kg.

Pallene kan gjenbrukes opptil flere ganger.

Tilbehør

Fjerningsmiddel
for håndballklister

Kontaktpersoner