HexaDeck®

Heavy-duty Tent Flooring

HexaDeck er forsterket konstruksjon som passer ved bruk av større kjøretøy og tungt utstyr. I motsetning til de langt svakere kvadratiske flisene som kun har fire skjøtepunkter, gir de unike HexaDec-flisene gulvet en utrolig styrke med sine seks skjøtepunkter. Den unike formen gjør at HexaDeck gulv tåler ekstremt tunge flyttelass. Hexadeck flyttbare gulv og gater håndterer med letthet alt fra lastebiler og trucker til kraner og øvrige nyttekjøretøyer og passer derfor ypperlig når kunst- og naturgress skal beskyttes under telt- og spesialarrangementer.

  • De slitesterke flisene kan enkelt monteres av alle.
  • Du unngår å miste, knuse eller skade noe da klips eller andre løse deler ikke trengs.
  • HexaDeck (HEXD) sørger for optimal adkomst og grunnbeskyttelse
  • Flisene skjøtes ved hjelp av et fikst over- og underlagssystem. Legg ganske enkelt flisene kant i kant slik at de låses i hverandre. I motsetning til andre løsninger trengs det verken verktøy eller ekstra deler for å tilpasse flisene.
  • Legg de utskiftbare og tilpasningsvennlige HexaDeck modulene slik du selv ønsker.
  • HexaDeck gater lagres plasseffektivt på paller for enkel transport og senere bruk.

Tungarbeid

HexaDeck flyttbare gulv er tilpasset steder med krevende adkomst. HexaDeck gir et fast underlag for alle slags kjøretøy selv under de mest krevende prosesser.

HexaDeck flyttbare gulv er det slitesterke og holdbare alternativet til fiberbord og andre lette materialer uansett type arrangement.

HexaDeck mobile gater gir enkel adkomst over gress, sand og søle og kan raskt installeres på ethvert arbeidsområde.

Bildgalleri