Multiarena AS erbjuder dig det allra bästa inom mobila golv- och vägprodukter.

Mobila golv och mobila vägar är viktiga när du ska optimera utnyttjandet av din arena, eller förbättra och säkra tillgången över känsliga underlag. Mobila golv, Plattorna och körplattorsystem är Multiarenas kärnverksamhet.

Fråga oss också gärna om mobila sportgolv, dansgolv, syntetisk is och konstis!!

Mobile gulv og mobile veier er viktige når du skal finne en god multiarena utnyttelse av din arena. Våre mobile gulv kan benyttes til stadioner, arenaer, parkområder, naturgressområder, kunstgressbaner etc. Vi tilbyr også dansegulv, kunstige isbaner, kjøreplater, gjerder og sikring.

For det første har vi våre Markskydd - Körplattor som beskytter sårbart underlag mot tunge kjøretøy og store menneskemengder. I tillegg har vi et bredt utvalg av Mobila sportgolv som dekker områdene Volleyball, Tennis, Bordtennis, Basketball og mer. Videre tilbyr vi også gulv som beskytter isunderlag, ideelt for blant annet flerbruksmuligheter (f.eks under en konsert) for ishockeybaner og isstadion, for eksempel under en konsert. Vi tilbyr også Mobile Gulv for Telt og Events, som gir beskyttelse av plener og andre typer sensitive underlag. Samtidig tilbyr vi Kunstige Isbaner hvor du kan gå på skøyter året rundt. Vi er også en stor leverandør av Mobile Dansegulv, som også kan benyttes for semi-permanent anvendelse. Med vårt omfangsrike produktspekter til de fleste formål, enten det gjelder beskyttelse av underlaget eller funksjonelle arenaer for ethvert arrangement eller idrett, står vi klare til å bistå deg med ditt prosjekt. Sjekk vår meny helt øverst eller i vår visuelle fremstilling.

Aktuellt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons