Multiarena AS tilbyr deg det aller beste innen mobile gulv- og veiprodukter.

Mobile gulv og mobile veier er viktige når du skal finne en god multiarena utnyttelse av din arena. Våre mobile gulv kan benyttes til stadioner, arenaer, parkområder, naturgressområder, kunstgressbaner etc. Vi tilbyr også dansegulv, kunstige isbaner, kjøreplater, gjerder og sikring.

For det første har vi våre Markskydd - Körplattor som beskytter sårbart underlag mot tunge kjøretøy og store menneskemengder. I tillegg har vi et bredt utvalg av Mobila sportgolv som dekker områdene Volleyball, Tennis, Bordtennis, Basketball og mer. Videre tilbyr vi også gulv som beskytter isunderlag, ideelt for blant annet flerbruksmuligheter (f.eks under en konsert) for ishockeybaner og isstadion, for eksempel under en konsert. Vi tilbyr også Mobile Gulv for Telt og Events, som gir beskyttelse av plener og andre typer sensitive underlag. Samtidig tilbyr vi Kunstige Isbaner hvor du kan gå på skøyter året rundt. Vi er også en stor leverandør av Mobile Dansegulv, som også kan benyttes for semi-permanent anvendelse. Med vårt omfangsrike produktspekter til de fleste formål, enten det gjelder beskyttelse av underlaget eller funksjonelle arenaer for ethvert arrangement eller idrett, står vi klare til å bistå deg med ditt prosjekt. Sjekk vår meny helt øverst eller i vår visuelle fremstilling.

Aktuellt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 years ago

Det nærmer seg jul, og Multiarena AS har hatt god omsetning av mobile dansegulv mot slutten av året. Bildet er fra Skarsnuten Hotel i Hemsedal, hvor for øvrig forsendelsen ble stående fast hos Bring i Gol grunnet sykdom. Dette stoppet imidlertid ikke oss fra å bestille budbil for kunde, slik at varen kom fram i tide!

Vi takker også Hotel Noreg, Hotel Fyri, Nye Rompuben, OsloMet og Quality Grand Hotel Larvik som også har anskaffet seg et mobilt dansegulv i år. Multiarena AS ønsker alle en god svingom, og en Riktig God Jul og et Godt Nytt År!
... See MoreSee Less

Det nærmer seg jul, og Multiarena AS har hatt god omsetning av mobile dansegulv mot slutten av året. Bildet er fra Skarsnuten Hotel i Hemsedal, hvor for øvrig forsendelsen ble stående fast hos Bring i Gol grunnet sykdom. Dette stoppet imidlertid ikke oss fra å bestille budbil for kunde, slik at varen kom fram i tide!Vi takker også Hotel Noreg, Hotel Fyri, Nye Rompuben, OsloMet og Quality Grand Hotel Larvik som også har anskaffet seg et mobilt dansegulv i år. Multiarena AS ønsker alle en god svingom, og en Riktig God Jul og et Godt Nytt År!
2 years ago

Multiarena AS har fått gleden av å være leverandør til landsleiren for KFUK-KFUM Speidere, som avvikles i Forsand, beliggende i naturromantiske omgivelser innerst i Lysefjorden.

Her bidrar Multiarena AS med å legge ArmorDeck3 som dekke både i idrettshallen og i teltene omkring, hvor det også lages kjøreveier inn til de ulike plassene.

Speidernes "maur" var på plass for å rigge til i forkant av det store innrykket, og fortjener offentlig skryt for sin gode arbeidsmoral. Multiarena AS uttrykker stor forståelse for at en bakgrunn i Speideren kan være godt å ha på sin CV.

Multiarena AS takker KFUK-KFUM Speidere for oppdraget, og ønsker alle til lykke med landsleiren!
... See MoreSee Less

Multiarena AS har fått gleden av å være leverandør til landsleiren for KFUK-KFUM Speidere, som avvikles i Forsand, beliggende i naturromantiske omgivelser innerst i Lysefjorden. Her bidrar Multiarena AS med å legge ArmorDeck3 som dekke både i idrettshallen og i teltene omkring, hvor det også lages kjøreveier inn til de ulike plassene. Speidernes maur var på plass for å rigge til i forkant av det store innrykket, og fortjener offentlig skryt for sin gode arbeidsmoral. Multiarena AS uttrykker stor forståelse for at en bakgrunn i Speideren kan være godt å ha på sin CV. Multiarena AS takker KFUK-KFUM Speidere for oppdraget, og ønsker alle til lykke med landsleiren!Image attachmentImage attachment+3Image attachment
2 years ago

Multiarena AS er svært fornøyd med at samfunnet, og dermed også all vår virksomhet, nå synes å være tilbake til normalen.

Svært hyggelig å få fornyet tillit som leverandør av ArmorDeck3 til Color Line Stadion; nå senest i forbindelse med Green Days konsert på stadion den 9.juni.

Green Day använde sig av Europas största scen, och ArmorDeck gjorde återigen jobbet med att förverkliga ett stort evenemang.
... See MoreSee Less

Multiarena AS er svært fornøyd med at samfunnet, og dermed også all vår virksomhet, nå synes å være tilbake til normalen. Svært hyggelig å få fornyet tillit som leverandør av ArmorDeck3 til Color Line Stadion; nå senest i forbindelse med Green Days konsert på stadion den 9.juni. Green Day benyttet seg av Europas største scene, og ArmorDeck gjorde nok en gang jobben med å virkeliggjøre et stort arrangement.Image attachmentImage attachment+4Image attachment
Vis mer