DanceDeck De Luxe – EventXpress

Høykvalitet fra Palmer Snyder Furniture

Håndverksbedriften Palmer Snyder Furniture har over 100 års erfaring og ble etablert i Philadelphia, USA i år 1919. Selskapet har inntil nylig supportert det amerikanske markedet med høykvalitets spesialmøbler til eventindustri, hoteller og det øvrige kommersielle møbelmarkedet, og har gjennom årenes løp også tatt ut en rekke patenter; blant annet på ulike koblinger for å gjøre hverdagen mer mobil og enklere for eiere og sluttbrukere. Palmer Snyder Furniture legger fortsatt sin faglige prestisje bak det enkelte produkt, og det er en ære for Multiarena å kunne tilby disse produktene for det europeiske markedet!

Dine hovedvalg

Velg EventXpress Seamless hvis du ønsker en overflate som er matt, og som ser ut som treverk. Dette gulvet kombinerer en base av tre med en overflate av vinyl. Multiarenas standardstørrelse er 91,44cm x 91,44cm, men andre panelstørrelser kan også leveres. Du kan velge mellom hele elleve ulike mønstre, herav ni ulike tremønstre samt sort or hvit. Dette gulvet gjennomgår en polycoating prosess, slik at ikke modulene kan tiltrekke seg fuktighet. Dette dansegulvet er således konstruert for å bli brukt utendørs, så vel som innendørs!

Hvis du ønsker et mer spektakulært utseende skal du velge EventXpress Acrylic, som kombinerer basen av tre med en overflate av akylfibre som gir en glossy overflate. Multiarenas standardstørrelse er 91,44cm x 121,92cm, men kan også leveres i størrelse 121,92cm x 121,92cm. Du kan velge mellom 10 ulike standardfarger. Andre RAL-farger kan spesialbestilles. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette dansegulvet er konstruert kun for benyttelse innendørs!

Sett fokus på dansegulvets koblinger!

Begge dansegulvene har i tillegg til not og fjær av aluminium, også egne robuste camlocks som låser modulene i posisjon. Man benytter en medfølgende umbraccostav for å låse. Dette systemet er også helt uavhengig av modulen for øvrig, og har ikke betydning for dansegulvpanelenes øvrige konstruksjon.

Andre integrerte systemer som kan ha aluminiumslepper som føres inn i en åpning blir lett vridd og skadet ved gjentagende arbeidsprosesser, og man risikerer da å måtte sende hele modulen til reparasjon eller utskiftning på grunn av en ødelagt kobling. Med løsningen fra Palmer Snyder får man en økt driftssikkerhet og en tryggere driftsøkonomi; idet man selv kan skifte ut en eventuell ødelagt camlock.

All aluminium som er benyttet i Palmer Snyders koblingssystem er dessuten av samme høye kvalitet som benyttes innenfor flybransjen, av såkalt anodisiert aluminium.

Camlock låser modulene i posisjon

Innramming av dansegulvet

DanceDeck De Luxe – EventXpress leveres med innramming i fargene gull eller sølv. De små hjørnemodulene er imidlertid av myk urethane, for å eliminere skarpe kanter, og leveres i fargene sort eller grå.

Produktvarianter

Acrylic

DANSEGULV

Seamless (Wood)

DanceDeck De Luxe - EventXpress fordeler

Video

Kontaktperson