Dansgolv

Godt produktutvalg av høy kvalitet

Multiarena AS har gleden av å tilby deg et bredt produktutvalg av mobile dansegulv, godt egnet for både danseskoler, hoteller, events og danseklubber. Multiarena AS har spesialisert seg på mobile dansegulv, men de kan også gjerne installeres for semi-permanent anvendelse. I produktutvalget vil du finne løsninger både for innendørs og utendørs bruk. 

Multiarenas dansegulv er raske å installere og demontere.

Hovedvalg

Hvis du velger «Dance Deck Standard» så får du et polypropylenbasert mobilt dansegulv, hvor den enkelte flis er 30,48cm x 30,48cm stor x 1,575cm. Overflaten er UV-behandlet, matt, og av den ypperste vinylkvalitet, med utseende av tre. Gulvene kan benyttes både inne og ute. 

Hvis du ønsker et dansegulv av ekte tre, så er de høykvalitative luksusutgavene produsert av Palmer Snyder Furniture trolig noe for deg. Modulene er 1m x 1m, og her kan du velge mellom glossy utgaver av «EventXpress» med trekjerne og akrylfiber overflate, eller de matte utgavene av rent tre. Uansett innvalg, så vil du finne en rekke ulike variabler av farger og finish for å kunne etterkomme dine ønsker. 

Lutande ram

Skrånende kantlister og hjørnestykker gir en glidende overgang til bakken for å unngå snubling. Om ønskelig så vil du også selv kunne beskjære modulene slik at de passer fra vegg til vegg, en installasjon som da kanskje gjør kantlister overflødige, hvis du da ikke også ønsker å beholde kantlister til det ubeskjærte arealet, slik at du også kan benytte deler av ditt semi-permanente gulv som et mobilt dansegulv ved enkelte behov. 

Underhåll

DanceDeck är lätt att rengöra med standard uretan golvtvättprodukt.

Transporttraller tilpasset de ulike gulvene

Tilpassede traller for transport og lagring er tilgjengelig – noe som letter håndteringen, og som reduserer installasjons- og demonteringstiden. 

Multiarena Dansegulv - Fordeler

Praktisk transporttralle

Mobila dansgolv av hög kvalitet

Vi har det rette dansegulvet for å få festen skikkelig igang på det neste store arrangement dere skal ha. 

Disse dansegulvene er raske å installere og demontere, er enkle å rengjøre og kan gjenbrukes i mange år.

Lag et elegant dansegulv raskt og enkelt med DanceDeck®. DanceDeck er små dansegulvplater som kan installeres enkelt uten verktøy, er er lette og gir god stabilitet.

Hållbara dansgolv som är lätta och lämpliga.

Dance Deck modulbaserte gulvfliser er 30,48cm x 30,48cm x 1,27cm, veier mindre enn 907gr hver, og bruker et enkelt, 7-løkkes Klikkoblingssystem. DanceDeck fliser består av 2 lag – topplaget er en vinyllaminert voksfri flis som ser ut og føles som ekte tre. Dansegulvets fundament er laget av polypropen copolymer. Det er spesialformet for å danne et brett for topplaget, slik at dette sitter godt fast i fundamentet. Dette plastikkbrettet gir mange fordeler – det er vannavstøtende, passer til de fleste overflater, gir et holdbart koblingssystem, og gjør flisen lett og håndterbar. Et vektbærende ribbemønster med kanaler på undersiden gir ekstra stabilitet på myke eller ujevne overflater, og gir også en effektiv drenering ved benyttelse utendørs. 

Montering

DanceDeck sitt enkla klick-kopplingssystem utan att använda verktyg gör att du installerar mycket snabbt. För att göra det ennu enklare, aå skickas DanceDeck i ferdigmonterade flingor med måtten 91,44cm x 91,44cm. 

Multiarenas fördelar

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Lutande ram

Kantar och hörn ger en vacker ram och en glidande övergång för att ingen ska snubbla in på dansgolvet, samtidigt som att loop-kopplingarna skärmas av. Resultatet är ett mycket elegant dansgolv!

Underhåll

DanceDeck är lätt att rengöra med standard uretan golvtvättprodukt.

Transportvagn

Vagnar för transport och lagerhåll vill redusera din installationstid och demonteringstid ytterligare.

Produkter

DanceDeck
Mobila sportgolv med innovative lösninger !

DanceDeck De Luxe -
EventXpress

Produkter

Mobila sportgolv med innovative lösninger !

Modulære Vinylfliser til innendørs eller utendørs bruk

Laminat dansgolv med kjänsla av trä !

DanceDeck Standard er ideelt for hjemmebruk, hoteller og moteller på jakt etter et praktisk dansegulv til spesielle anledninger, dansestudioer som ser etter et lett reise- eller øvingsgulv, fagmesser, utstillinger, og midlertidige butikkutstillinger. Dansegulvet ser ut som ekte tre, men rengjøres som en enkel vinylflis. DK er lett å installere, rengjøre, transportere og lagre – rett og slett det mest praktiske mobile dansegulvet på markedet.

Färgval

DanceDeck Standard i laminerad vinyl erbjuds i fyra färger: Mörkt trä, Ljust trä, Svart och Vitt. Ramen är svart. 

Mörkt trä

Ljust trä

Svart

Vit

Nedladdningar

Bildgalleri

DELUXE

Låsbar parket av ekte tre, til innendørs dansegulv

Mobilt dansgolv i ek med hållbar bas av plast

Modulbaserte eikeparkettfliser som danner et spektakulært dansegulv øyeblikkelig DanceDeck Deluxe (DKX) er til de som leter etter et dansegulv i ekte tre, men som ikke trenger et system med store panel. DKX tilbyr det spektakulære utseende til ekte tre, eikeparkett kombinert med holdbarheten og den praktiske naturen til en polypropen base. 

Hver DKX modulflis består av to lag – topplaget er ekte eike parkett. DanceDeck Deluxes fundament er laget av polypropen kopolymer. 

Färgval

Chestnut

Desert

Nedladdningar

Bildgalleri

Kontaktperson

Kontaktperson