Dansegulv

Godt produktutvalg av høy kvalitet

Multiarena AS har gleden av å tilby deg et bredt produktutvalg av mobile dansegulv, godt egnet for både danseskoler, hoteller, events og danseklubber. Multiarena AS har spesialisert seg på mobile dansegulv, men de kan også gjerne installeres for semi-permanent anvendelse. I produktutvalget vil du finne løsninger både for innendørs og utendørs bruk. 

Multiarenas dansegulv er raske å installere og demontere.

Hovedvalg

Hvis du velger «Dance Deck Standard» så får du et polypropylenbasert mobilt dansegulv, hvor den enkelte flis er 30,48cm x 30,48cm stor x 1,575cm. Overflaten er UV-behandlet, matt, og av den ypperste vinylkvalitet, med utseende av tre. Gulvene kan benyttes både inne og ute. 

Hvis du ønsker et dansegulv av ekte tre, så er de høykvalitative luksusutgavene produsert av Palmer Snyder Furniture trolig noe for deg. Modulene er 1m x 1m, og her kan du velge mellom glossy utgaver av «EventXpress» med trekjerne og akrylfiber overflate, eller de matte utgavene av rent tre. Uansett innvalg, så vil du finne en rekke ulike variabler av farger og finish for å kunne etterkomme dine ønsker. 

Skrånende kantlister

Skrånende kantlister og hjørnestykker gir en glidende overgang til bakken for å unngå snubling. Om ønskelig så vil du også selv kunne beskjære modulene slik at de passer fra vegg til vegg, en installasjon som da kanskje gjør kantlister overflødige, hvis du da ikke også ønsker å beholde kantlister til det ubeskjærte arealet, slik at du også kan benytte deler av ditt semi-permanente gulv som et mobilt dansegulv ved enkelte behov. 

Rengøring og vedligeholdelse

DanceDecks mobile dansegulv er nemt at rengøre og vedligeholde med hvilket som helst standard uretan-gulvvaskprodukt.

Transporttraller tilpasset de ulike gulvene

Tilpassede traller for transport og lagring er tilgjengelig – noe som letter håndteringen, og som reduserer installasjons- og demonteringstiden. 

Multiarena Dansegulv - Fordeler

Praktisk transporttralle

Mobile dansegulv af høj kvalitet

Vi har det rette dansegulv til at få festen rigtig igang til jeres næste store arrangement. 

Disse dansegulv er hurtige at installerer og demontere, simple at rengøre og kan genbruges i mange år.

Lav et elegant dansegulv hurtig og simpelt med DanceDeck. DanceDeck er små dansegulvsplader som nemt kan installeres uden værktøj, er lette og giver god stabilitet.

Holdbare dansegulvsfliser er praktiske og lette

DanceDeck modulsbaseret gulvfliser er 30,48cm x 30,48cm x 1,27cm, vejer mindre end 907gr hver, og har et simpelt 7-løkkes klikkoblingssystem. DanceDeck fliser består af 2 lag - toplaget er en vinyllamineret voksfri flise som ser ud som og føles som ægte træ. Dansegulvets fundament er lavet af polypropen copolymer. Det er specialformet for at danne et bræt for toplaget, så det sidder godt fast i fundamentet. Dette plastikbræt giver mange fordele, det er vandafvisende, passer til de fleste overflader, giver et holdbart koblingssystem, og gør fliserne lette og håndterbare. Et vægtbærende ribbemønster med kanaler i undersiden giver ekstra stabilitet på bløde eller ujævne overflader, og giver også en effektiv dræning ved benyttelse udendørs. 

Montering

DanceDecks simple klikkoblingssystem gør hurtig montering uden værktøj muligt. Enhver kan montere det her dansegulv. Et 3,658m x 3,658m dansegulv kan monteres af to personer på 30 minutter! For at gøre det endnu nemmere, sender DanceDeck i færdigmonteret paneldele på 91,44cm x 91,44cm. Vores patenterede 7-løkke koblinger (flest løkker pr. flise på markedet) giver den nemmeste og sikreste kobling af alle mobile dansegulv på markedet. Se installationstidstabellen og instruktioner. 

Signature fordele

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Skrånende kantlister

DanceDecks kantlister og hjørnestykker giver en glidende overgang til jorden for at undgå nogen falder, og samtidig dækker koblingsløkkerne for et elegant og fuldendt dansegulv. DanceDecks kantlister et tilgængelige er i sort polypropen. Der er to typer kantstykker - lister og hjørnestykker. For at fuldføre dit gulv skal du bestille begge dele. Kantlisterne er af samme længde som dansegulvsfliserne (30,48cm x 6,35cm).

Rengøring og vedligeholdelse

DanceDecks mobile dansegulv er nemt at rengøre og vedligeholde med hvilket som helst standard uretan-gulvvaskprodukt.

Transportvogn

En tilpasset transportvogn er tilgængelig - noget som reducerer installations- og demonteringstiden. Den kan også bruges som opbevaringsvogn. DanceDeck transportvogn er specialdesignet for at rumme de 91,44cm x 91,44cm paneldele. Se specifikationer.

Produkter

DanceDeck
Standard

DanceDeck De Luxe -
EventXpress

Produkter

Standard

Modulære vinylfliser til indendørs eller udendørs brug

Modulbaseret laminatflis dansegulv med træ følelse

DanceDeck Standard er ideelt til hjemmebrug, hoteller og moteller på jagt efter et praktisk dansegulv til specielle anledninger, dansestudier som leder efter et nemt rejse- eller øvegulv, fagmesser, udstillinger, og midlertidige butiksudstillinger. Dansegulvet ligner ægte træ, med rengøres som en vinylflise. DanceDeck er nemt at installere, rengøre, transportere og opbevare - det mest praktiske mobile dansegulv på markedet.

Farver

DanceDeck vinyllaminatfliser er tilgængelige i 4 farver: Mørkt træ, lyst træ, sort og hvid. Kantlisten er tilgængelig i sort. DanceDeck er nemt at rengøre og vedligeholde med ethvert standard voksfrit vinylrengøringsmiddel. 

Mørkt træ

Lyst træ

Sort

Hvid

Downloads

Billedegalleri

Deluxe

Låsbar parket af ægte træ, til indendørs dansegulv

Dansegulv i eg med holdbar pastikbase

Modulbaseret egetræsfliser som danner et spektakulært dansegulv øjeblikkeligt. DanceDeck Deluxe (DKX) er til dem som leder efter et dansegulv i ægte træ, men som ikke behøver et system med store paneler. DKX tilbyder det spektakulære udseende som ægte træ har kombineret med holdbarheden og den praktiske natur til en polypropen base. 

Hvert DKX modulflise består af to lag - toplaget et ægte egetræ. DanceDeck Deluxes fundament er lavet af polypropen kopolymer. 

Farver

Chestnut

Desert

Downloads

Billedegalleri

Kontaktperson

Kontaktperson