Transporta līdzekļiem piemēroti segumi

Multiarena Kjøreplater - Markedets største produktportefølje.

Ledende leverandør av kjøreplater / kjørematter med kraftfulle løsninger for entreprenørmarkedet

Multiarenas ulike kjøreplatesystemer imøtekommer et voksende marked for varierende typer beskyttelsesplater med et bredt spekter av løsninger!

Fra vår allerede brede portefølje av mobile gulv som kan egne seg for å lage midlertidige kjøresoner over sårbart terreng, så utfyller DuraDeck kjøreplater/kjørematter, Signa Road terrengbeskyttelsesmatter og MegaDeck riggmatter entreprenørmarkedet med kjempesterke plater til bruk for veientreprenører og landskapsentreprenører. 

Multiarena piedāvātie produkti nodrošina ideālu pamata segumu jebkurai būvniecības zonai. Segumi ir piemēroti gan maziem uzņēmumiem ar nelieliem ekskavatoriem un ainavu arhitektiem, gan lieliem, starptautiskiem būvniecības uzņēmumiem un uzņēmumu grupām. 

Multiarena har løsninger for kjøreplater i plast med vektbærende kapasitet på opptil 600 psi (42,18 kg/cm2). Disse platesystemene kan danne en midlertidig vei, en midlertidig parkeringsplass, eller en stabil arbeidsplattform for de tyngste kranene og anleggsmidlene.

Produktene av HDPE med høy tetthet, inneholder spesialiserte fyllstoffer som gjør kjøreplatene veldig sterke. UV og anti-statiske tilsetningsstoffer sikrer at disse komposittplatene tåler tunge konstruksjoner og kjøretøy og gis lang levetid. Multiarenas kjøreplater kan enkelt vaskes, lagres og sendes til neste anleggsplass. Platene kan brukes år etter år og gir en god avkastning på investeringen.

Oppsummering:

Multiarena tilbyr et bredt spekter av mobile veisystemer til et voksende marked. Fra midlertidige veier og parkeringsplasser til anleggsområder og eventområder, så kan våre produkter som DuraDeck kjøreplater/matter, SignaRoad kjørematter og MegaDeck riggmatter, tilpasse seg ulike behov. Platene er laget av sterk HDPE med høy tetthet, med UV- og anti-statiske tilsetningsstoffer for å motstå tunge konstruksjoner og kjøretøy. De kan enkelt vaskes, lagres og sendes til neste anleggsplass. Multiarena tilbyr kjøreplater med en vektbærende kapasitet på opptil 600 psi, og de er ideelle for både enkeltmannsbedrifter og store konsern med flere forretningsområder. Platene kan brukes på ulike underlag som asfalt, brostein, sand, grus, våtmarksområder, strandsoner, barmarksområder, nasjonalparker, skogsmark, torv- og myrlandskap, og gir beskyttelse for menn, maskiner og utstyr, samt hindrer gjørmetilstander.

Aktuelle spørsmål:

Spørsmål: Hva kan Multiarena tilby av beskyttelsesplater for sikring av sårbare områder?
Svar: Multiarena tilbyr et bredt utvalg av kjøreplater og kjørematter for midlertidige anlegg, parkeringsplasser og eventområder. Vi markedsfører DuraDeck Mats, Signa Road Mats, MegaDeck Rig Mats og mobile gulv som er spesialdesignet for å beskytte sårbare områder som plener, parker, hageanlegg, våtmarksområder og strandsone. Våre slitesterke produkter tåler tung trafikk og tøffe værforhold, og er enkle å montere og demontere. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke krav, slik at du kan finne den beste tilpasningen for prosjektet ditt.

Spørsmål: Hvilke materialer er Multiarenas kjøreplater laget av?
Svar: Multiarenas plater er laget av HDPE med høy tetthet og inneholder spesialiserte fyllstoffer for å gi styrke og holdbarhet.

Spørsmål: Hva kan Multiarenas beskyttelsesplater brukes til?
Svar: Multiarenas plater kan brukes til å lage en midlertidig vei, parkeringsplass eller arbeidsplattform for de tyngste kranene og anleggsmidlene.

Spørsmål: Hvor stor vektbærende kapasitet har Multiarenas kjøreplater / kjørematter?
Svar: Multiarenas beskyttelsesplater har vektbærende kapasitet på opptil 600 psi (42,18 kg/cm2).

Spørsmål: Er Multiarenas kjøreplater enkle å lagre og transportere til neste anleggsplass?
Svar: Ja, Multiarenas plater er enkle å vaske, lagre og transportere til neste anleggsplass.

Nomāt vai pirkt? Saņemiet piedāvājumu!

Pielietojums

Produkti

SignaRoad

Izturīgas ceļa plātnes, kas spēj izturēt smagus transportlīdzekļus un citus smagus svarus!

MegaDeck

Piemērots pašiem grūtākajiem apstākļiem; tas iztur lielus svarus uz reljefainas virsmas.

DuraDeck

Izturīgs pārvietojams ceļš dažāda veida transportlīdzekļiem. Radīts reljefainai videi un piemērots smagiem transportlīdzekļiem.

ArmorDeck

Pirmklasīga sistēma, lai uzbūvētu ceļus līdzenās un nelīdzenās vietās.