Gjerder for publikumskontroll

Med frittstående gjerder fra Signature Systems kan brukeropplevelsen på stadionet forbedres samtidig som du avgrenser trafikken fra fotgjengere og kjøretøy på en god måte. På en kjapp måte kan du få kontroll på en publikumsmengde eller etablere en billettkø. Gjerdene er lett å manøvrere, forhåndsmontere, er robuste, kan monteres på minutter med minimal arbeidskraft.

CrowdStopper® stålgjerder er produsert av høykvalitets karbonstål og er varmgalvanisert innvendig og utvendig for å sikre langvarig holdbarhet mot vær og vind. Signatures holdbare gjerder for stadionbruk er designet for å tåle langvarig gjenbruk og vil ikke ruste eller råtne. CrowdStopper monteres ved hjelp av en låsende krok og halvløst festesystem.

Lettvektsgjerder for publikumskontroll

CrowdStopper GO er en bærbar, lettvekts versjon av Signature Systems tradisjonelle CrowdStopper gjerder. En forsterket fot og topunkts koblingssystem gjør gjerdene holdbare og effektive selv om vekten er nesten halvert.  CrowdStopper GO er et kostnadseffektivt alternativ til vårt tradisjonelle CrowdStopper-alternativ. Fotgjengergjerdene kan også fåes i en godt synlig rødfarge. 

Produktguide

CrowdStopper GO

Lettvektsgjerder for publikumskontroll

CrowdStopper GS01

Stålgjerde med buet fot

CrowdStopper GS02

Stålgjerde med flat fot

Nedladdningar

Spesifikationer

Galvaniserte stålgjerde, total lengde: 243,84 cm x 15,24cm  (243,84cm x 7,62cm når de er sammenkoblet)

Høyde: 109,22cm

Vekt:
Med buet fot – 19,5 kg
Med flat fot – 20 kg

Materiale: Stål

Hovedramme: Rammeverket er lagd av et 3,81cm galvanisert stålrør, som er én enkelt rørlengde uten sveisepunkter. Røret er bøyd i korrekte vinkler med et minimum av deformasjon. Horisontale og vertikale fobindelser står alltid i 90 graders vinkel til rammeverket. 

Rist: 21 vertikale ribber lagd av 1,27cm stålrør; med minimum 1,27cm sveis i topp og bunn. Avstanden mellom ribbene er maximum 11,43cm og er således innenfor alle standarder.  

Lås: Han- og hun sammenkobling; hvor enhetene låses og frikobles i en 30 graders posisjon. Låsemekanismen har tilstrekkelig frigang til at låsemekanismen også vil fungere over noe ujevn grunn. 

Føtter:
 To føtter boltet skrått på galvanisert rammeverk, eller to føtter formet som bro. Se gjerne bildegalleri. 

Legering: Hele stålkonstruksjonen er sink-galvanisert etter samsvarende med marine spesifikasjonskrav. Alle punkter er filt og pusset eter sveising og galvanisering, slik at det ikke er etterlatt noen skarpe punkter. 

Garanti: 3-års garanti mot produksjonsfeil. 

Bildgalleri