Allsidig dansegulv

Vi tilbyr mobile dansegulv til ethvert bruk og budsjett. Om du er vertskap for en profesjonell dansekonkurranse eller et event, har DanceDecks varesortement av provisoriske dansegulvsystemer et produkt for deg. 
DanceDeck Deluxe parkett dansegulv i ekte eik på flisemoduler av plast, og DanceDeck Standard, et alternativ i plast som tåler vær og vind. Hvis du ser etter en mer permanent dansegulvsløsning, bør du overveie SignaFlex vinylgulv med stor yteevne eller våre ulike CPDF gulv i laminat eller vinyl som er «top of the line» innen dansegulv- og eventgulv. 

Overlegent alternativ til kostbare tregulv er SignaFlex™, Signatures polstrede rull-ut dansegulv i vinyl er ideelt for permanente installasjoner, som for eksempel dansestudioer, hjemmestudioer, og forestillingslokaler, og er designet for å gi utmerket beskyttelse og komfort for dansere mot harde undergulv. SignaFlex er et overlegent alternativ til kostbare og vedlikeholdstrengende dansegulv i tre – det er mer kostnadseffektivt, gir overlegen støtdempning, antiskli, støtte, og lyddempning. SignaFlex er også lett å installere og vedlikeholde, og kan også brukes som mobilt gulv ved turneer.

Ta kontakt på telefon 940 31 562 eller send en e-post på geir@multiarena.no for en uforpliktende prat!

CPDF vinyl dansegulv

Et dansegulv som gjerne passer for 1000 gjester, et bryllup, eller en utendørs velkomstgalla; Uansett anledning eller sted. Dette mobile dansegulvet med et toppdekke av vinyl er et meget bra og stabilt dansegulv, selv om underlaget er litt ujevnt.  

Enkel tilkobling og installasjon

Signatur Systems vinylplater bruker et unikt, tunge- og sporlåssystem som gjør monteringen enkel og deretter kan låses fast for å sikre en sømløs forbindelse som forhindrer at panelene trekkes fra hverandre, opp, ned eller sidelengs. Disse panelene er laget for å skape en jevn og stabil danseoverflate selv om underlaget er ujevnt, innendørs eller utendørs.

Bredde på dansegulvet

Aluminium rammer for dansegulv er tilgjengelig i to standardbredder. Standard bredde har 45º vinkel og den bredeste typen har en 11º vinkel som er ADA-kompatibel.

Farger CPDF vinyl gulv

Tre

Sort

Hvit

Rutete

Rustikk

Nedladdningar

SignaFlex vinyl dansegulv

SignaFlex tilbyr deg et omfattende utvalg til ditt dansestudiogulv – med18 forskjellige farger – som passer nesten ethvert dansestudio, dekor, eller tema. Velg blant 8 forskjellige dansegulv i faux tre som ser ut som ekte tre, men uten samme kostnadsnivå og vedlikeholdsbehov. I tillegg unngår SignaFlex dansegulvsmatte uønskede refleksjoner selv under den skarpeste scenebelysning. SignaFlex er et permanent dansegulv som rulles ut og holder seg flatt. Stykker blir sveiset sammen for å skape et sømløst permanent dansegulv som ikke vil bøye seg, dele seg, eller sprekke – selv ikke ved bruk under harde og gjentagende øvelser. 

SignaFlex er et praktisk og økonomisk alternativ til dansegulv av tre – uten å måtte ofre utseende og følelsen av tradisjonelt dansegulv i tre i ditt studio. 
Avanserte særpreg gir flott «danseevne» og god beskyttelse for danserne. SignaFlex tilbyr danseren mange fordeler – det gir danseren herlig «dansefølelse» mens det samtidig beskytter mot skader. 

Våre dansegulv består av fem lag som er konstruert for å maksimere ditt dansegulvs potensial. Det holdbare overflatelaget av polyuretan (1) hindrer at smuss bygger seg opp, forebygger mot riper, og inneholder et bakteriostatisk middel for å dempe spredningen av bakterier – en ytterligere sunn bonus for ethvert dansegulv! 

Slitasjelaget under (2) gir overlegen slitestyrke and antiskli. Slitasjelaget gir samtidig en myk følelse, med akkurat nok «gli» til å gi danserne trygghet og selvtillit. 

Det vakre grafiske laget (3) skaper en illusjon av ekte treplanker; og de ekte fargene forsterker dekoren din. 

Det forsterkede indre laget av glassfibervev (4) gir ypperlig stabilitet – hvilket betyr at SignaFlex permanente dansegulv ikke vil krympe, utvide seg, eller bøye seg med tiden.

Til sist, vil en lukket celluloidskumstøtte (5) tilby ypperlig støtdemping, overlegen stabilitet, og god spenst for dansere. Dette underste lager minimerer også vibrasjon som igjen beskytter danserne mot belastningsskader. SignaFlex er tilgjengelig i 4 tykkelser – gir dermed overlegen komfort på selv de hardeste betonggulv. SignaFlex permanente dansegulv er også holdbare nok til å tåle vekten av stillas og kulisser, og vil ikke sprekke, brytes ned, eller råtne med tiden. 

Enkelt å installere og vedlikeholde

SignaFlex rulles ut flatt og holder seg flatt. Lag et sømløst permanent dansegulv av sveisede staver og permanent undergulvslim. Når det først er sveiset og forsvarlig festet til undergulvet, vil det ikke dele eller bøye seg, selv ikke under svært hard bruk, eller ved vekten av tunge stillas eller kulisser.
De ekstra brede gulvrullene er 1,68 meter. Dette betyr færre skjøter å sveise, som igjen betyr raskere installasjon av dansegulvet.
SignaFlex kan også bli brukt som et løstliggende mobilt dansegulv for turneer og annet midlertidig bruk. Det kan forsvarlig festes til et stabilt undergulv med dobbeltsidig teip, som for eksempel teppeteip.

Tykkelse, utførelser og farger

Signaflex vinyl gulv er 6.5mm tykt. Perfekt når du skal dekke et statisk, ettergivende undergulv eller elastisk gulv.  Signaflex skaper et dansegulv med en «spenstfølelse» som reduserer de opptredenes påkjenning og slitasje. Velg blant 8 forskjellige dansegulv i faux tre, som ser akkurat ut som ekte tre. Eller forsterk dansestudioet eller dekoren ved å velge en av de 10 forskjellige fargene. 

Bildgalleri