SportPanel®

Bærbare og midlertidige gjerder

Lett og lett å bære, SportPanel® gjerder er designet for å kunne installeres i løpet av noen minutter. Gjerdeelementene kan enkelt flyttes, og det patenterte, sterke materialet er konstruert for å gi mange års bruk.

Dette portable gjerdet kan brukes til å vise bannere og reklameskilt og skaper lett en midlertidig barriere for å kontrollere folkemengder og trafikk. SportPanel er en økonomisk og holdbar løsning for når en det er behov for et midlertidig gjerde er nødvendig, uansett arrangement.

God synlighet på toppen

Hvert gjerde har en pulserende gul topp som øker synligheten.

TechnoTip™

Disse leddene gjør at gjerderammen kan bøyes og brettes flatt til bakken ved støt. Hvert SportPanel gjerde med TechnoTip ™ er utstyrt med to spesialdesignede albueforbindelser som er festet til gjerdets støttefot.

Transport og lagring

En spesialvogn er det mest hensiktsmessige for transport og lagring av disse portable gjerdene. Når du er klar til å sette opp gjerdet, kan du bare rulle det ut. SportPanel vognen kan kobles til nesten hvilket som helst kjøretøy (traktor, slåmaskin eller ATV) med tilhengerfeste.

Nedlastinger

Tilbehør og funksjoner

Modul størrelse: 10’ 6” L x 48” H (3.2 m x 121.92 cm)

Ramme diameter: 50.8 mm

Vekt: 22 lbs (9.98kg)

Farge: White piping standard, yellow top. White or Black mesh options.

Materiale
Ramme: UV Inhibited, Titanium Dioxide additive, high impact, compounded PVC frame and fittings, 1.25” schedule 40 pipe.
Mesh interiør: UV protected, polypropylene copolymer.
Føtter: Sliding and removable foot system for safety, versatility and easy storage. Stores compactly in 2” wide area due to removable foot system. Foot may be staked to ground yet panel will break-a-way as required.

Sikkerhet: Meets ASTM 8 (Appendix A) F 2000 “Standard Guide for Fences for Ball Fields and Other Facilities.”

Garanti: 3-year warranty against manufacturer’s defects

Bildegalleri