Signature Panel®

Mobile og skalerbare gjerder

Signature panel er verdens ledende mobile gjerdesystem for spesielle arrangementer, VIP områder og publikumskontroll. Signature Panels blir brukt på arrangementer over hele verden. Fra PGA-golfturneringer og NASCAR-arrangement til stadioner og fornøyelsesparker.

Hvert signaturpanel er slitesterkt, vedlikeholdsfritt, og inneholder høye effektmodifikatorer og overlegne UV-hemmere som øker levetiden til gjerdet. Signaturpaneler trenger aldri maling og vil ikke råtne, bli vridd, ruste eller korrodere og er enkle å holde rene med vanlige rengjøringsmidler.

Signaturens sikre vinylpaneler har ingen grove overflater, nagler, splinter eller skarpe kanter for å skade tilskuere eller deltakere, noe som bidrar til å øke helse, miljø og sikkerhet (HMS) ved et arrangement.  Signaturpaneler er miljøvennlige, resirkulerbare og giftfri.

Rask installasjon

Hvert gjerde er lett å manøvrere og kan monteres på få minutter uten verktøy og med minimum arbeidskraft. Signaturpanel har et unikt tilkoblingssystem, som gjør det mulig å koble gjerdene i alle vinkler og på begge sider. Benene kan justeres for ujevnheter i terrenget og har også forborede hull til mer permanente fester. Signaturpanelets ben kan også svinges og foldes flatt ved oppbevaring og transport.

Praktisk tilkoblingssystem

Festene er skjult under dekorative stolper. Disse kobler gjerdene til hverandre i tre forskjellige vinkler og retninger for å maksimere stabilitet og allsidigheten. Svak slakk gir mulighet for et buet utseende når det trengs.

Fester og ledninger er fast montert på gjerdene for å hindre at de forsvinner under under montering og demontering. Bare still opp gjerdene, løft opp topplokket på stolpene, og skyv festeledningen inn i det sporet som passer best for vinkelen du ønsker, og sett på topplokket igjen.

Kompakt lagring

Når gjerdene ikke er i bruk kan du bare stable dem innendørs eller utendørs og eventuelt binde dem sammen for kompakt oppbevaring og transport.

Nedlastinger

Bildegalleri