Modulbaserte laminatflis dansegulv med trefølelse

DanceDeck mobile dansegulv er ideelt for hjemmebruk, hoteller og moteller på jakt etter et praktisk dansegulv til spesielle anledninger, dansestudioer som ser etter et lett reise- eller øvingsgulv, fagmesser, utstillinger, og midlertidige butikkutstillinger. DK ser ut som ekte tre, men rengjøres som en enkel vinylflis. DK er lett å installere, rengjøre, transportere og lagre – rett og slett det mest praktiske mobile dansegulvet på markedet.

Ta kontakt på telefon 940 31 562 eller send en e-post på geir@multiarena.no for en uforpliktende prat!

Holdbare dansegulvfliser er praktiske og lette

DK modulbaserte gulvfliser er 30,48cm x 30,48cm x 1,27cm, veier mindre enn 907gr hver, og bruker et enkelt, 7-løkkes Klikkoblingssystem. DanceDeck fliser består av 2 lag – topplaget er en vinyllaminert voksfri flis som ser ut og føles som ekte tre. DKs fundamentet er laget av polypropen copolymer. Det er spesialformet for å danne et brett for topplaget – slik at dette sitter godt fast i fundamentet. Dette plastikkbrettet gir mange fordeler – det er vannavstøtende, passer til de fleste overflater, gir et holdbart koblingssystem, og gjør flisen lett og håndterbar. Plastikkbrettet av kanaler på undersiden som tillater drenering og uunngåelig søl; og for å gi ekstra stabilitet på myke eller ujevne overflater.

Montering

DanceDecks enkle klikkoblingssystem gjør rask montering uten verktøy mulig. Enhver kan montere dette mobile dansegulvet. Et 3,658m x 3,658m dansegulv kan monteres av 2 personer på 30 minutter! For å gjøre det enda lettere, sendes DanceDeck i ferdigmonterte 91,44cm x 91,44cm paneldeler. Våre patenterte 7-løkkes koblinger (flest løkker per flis på markedet) gir den enkleste og sikreste koblingen av alle mobile dansegulv på markedet. Se Installasjonstidtabellen og instruksjoner. 

Farger

DanceDeck vinyllaminatfliser er tilgjengelige i 4 farger: Mørkt tre, lyst tre, svart, og hvitt. Kantlist er tilgjengelig i svart. DanceDeck er enkelt å rengjøre og vedlikeholde med ethvert standard voksfritt vinylrengjøringsmiddel. 

Produktguide

Mørkt tre

Lyst tre

Sort

Hvit

Skrånende kantlister

DanceDeck kantlister og hjørnestykker gir en glidende overgang til bakken for å unngå snubling samt dekker koblingsløkkene for et elegant, fullendt dansegulv. DanceDeck kantlister er tilgjengelig i svart polypropen. Det er to typer kantstykker – lister og hjørnestykker. For å fullføre gulvet ditt må du bestille begge deler. Kantlistene er av samme lengde som dansegulvsflisene (30,48cm x 6,35cm).

Rengjøring og vedlikehold

DanceDeck mobile dansegulv er lett å rengjøre og vedlikeholde med hvilket som helst standard uretan-gulvvaskprodukt.

Transporttralle

En tilpasset Transporttralle er tilgjengelig – noe som betraktelig reduserer installasjons- og demonteringstiden. Den kan også brukes som lagertralle. DanceDeck Transporttralle er spesielt designet for å romme de 91,44cm x 91,44cm paneldelene. Se spesifikasjoner.

Nedlastinger

Bildegalleri