Dansegulv med spektakulært utseende

Et dansegulv som gjerne passer for 1000 gjester, et bryllup, eller en utendørs velkomstgalla; Uansett anledning eller sted. Dette mobile dansegulvet av kompositt laminat er et meget bra og stabilt dansegulv, selv om underlaget er litt ujevnt. 

Signaturens store dansegulv panel er av høy kvalitet er laget av kompositt laminat og er beskyttet mot både vann, riper, vær og vind. En eksteriørkvalitet, fuktresistent, 3/4 “kryssfinerbase, trykkbehandlet kompositt-laminatplast og en harpiksbelagt bakside, gjør Signatures laminat dansegulv til et av de mest holdbare gulvene som er tilgjengelige.

Ta kontakt på telefon 940 31 562 eller send en e-post på geir@multiarena.no for en uforpliktende prat!

Enkel tilkobling og installasjon

Signatur Systems kompositt laminatplater bruker et unikt, tunge- og sporlåssystem som gjør monteringen enkel og deretter kan låses fast for å sikre en sømløs forbindelse som forhindrer at panelene trekkes fra hverandre, opp, ned eller sidelengs. Disse panelene er laget for å skape en jevn og stabil danseoverflate selv om underlaget er ujevnt, innendørs eller utendørs.

Tilpasset for søyler og stolper ved arrangement i telt eller ballsal.

Signaturens Pole Sections en perfekte løsning hvor dansegulvet av laminat skal monteres rundt søyler eller teltstolper. Få fordelene ved å ha to dansegulv som er installert sammen som et stort dansegulv, ved å gjøre plass til søylen eller teltstolpen i midten. Pole Sections er tilgjengelige i alle standardstørrelser i både New England Plank, Hvite eller Sorte farger på dansegulvet. 

Bredde på dansegulvet

Aluminium rammer for dansegulv er tilgjengelig i to standardbredder. Standard bredde har 45º vinkel og den bredeste typen har en 11º vinkel som er ADA-kompatibel.

Rundt dansegulv av kompositt laminat, som er flyttbar, innendørs / utendørs

Gjør danserommet helt unikt med et rundt dansegulv som også er mulig å flytte til en annen lokasjon ved neste anledning. Gjør en et eksisterende 16 ‘x 16’ kompositt laminat dansegulv om til et 24 ‘diameter sirkulært eller ovalt dansegulv ved å montere på spesialdesignede rammer.

Farger

New England Plank

Sort

Hvit

Cherry Wood

Nedlastinger

Bildegalleri